Podravska, Rače - Fram

Počitniški objekt vikend

  • Površina 53 m²

  • Št. sob 3

  • Št. kopalnic 1

PP229012668718UG

prodaja

Cena

85.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Rače - Fram Morje
vrsta objekta: počitniški objekt
tip: vikend
Nadstropje: pritličje
:
Stanje: originalno
Velikost: 53,30 m²
Leto izgradnje: 1990
Šifra oglasa: PP229012668718UG
Energetski razred: E (105-150 kWh/m²a)

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

predstavljamo vam  zanimivo in ljubko  počitniško hišo, ki se nahaja na prelepi  lokaciji sredi narave, v kraju Morje pri Framu.

Bližina AC priključka omogoča zelo enostaven in  hiter dostop do hiše, hkrati pa vam omogoča lahek dostop do mesta Maribor, Slovenska Bistrica ali Rače. Cesta do hiše je urejena in asfaltirana. Na parceli sta priključka za vodo in elektriko. Hiša ima hišno številko in gradbeno dovoljenje. Zemljišče je veliko 1263 m2 in je delno gradbeno, v večini pa kmetijsko. 

Okolica hiše je urejena. Na njem so zasajena razna sadna drevesa, okrasno grmičevje, nasad ribeza, malin in drugo. Na zemljišču sta tudi ograjena njiva in zelenjavni vrt. Poleg hiše je urejeno parkirišče za vsaj dva ali tri avtomobile ter vrtna lopa za shranjevanje orodja.

Hiša je razdeljena v tri etaže. Spodnja, kletna etaža je namenjena za shrambo in vinsko klet, na drugi strani pa je ogromen prostor, v katerem je urejena kuhinja s sobo za druženje.

V pritličju je predprostor, kopalnica s straniščem ter bivalni prostor, v katerem je dnevna soba jedilnica in kuhinja z izhodom na balkon. Iz balkona je prelep pogled na okoliške gozdove in travnike.

V mansardi sta urejeni dve spalnici. Ena ima balkon. 

Tla v bivalno spalnih etažah so iz borovega lesa. Okna so lesena. 

 

Hiša se ogreva s pečjo  na drva. V kuhinjah so tudi plinski štedilniki.

Prodaja se komplet opremljena, zato je lahko primerna tudi za vsakodnevno bivanje. Ima novo fasado in je bila vsa leta skrbno vzdrževana s strani lastnikov.

Na terasi pred hišo lahko počivate ali pa skrbite za vrt in okolico. Zunanje površine so večino dneva obsijana s soncem.

Hiša je vseljiva takoj.

Priporočamo jo tistim, ki imate radi naravo in ste ljubitelj vrtnarjenja in skrbi za okolico. Uporabljate jo lahko kot počitniško hišo ali pa se enostavno tja preselite in uživate v vseh letnih časih. Cesta je tudi pozimi urejena in prevozna.

Se vidimo v vašem novem domu.

CONEXA

Oprema

ogrevanje na drva
osnovno pohištvo
vrt
ograjeni vrt

Ostalo

balkon
terasa
shramba v kleti
več parkirnih mest
zemljiška knjiga
shramba