Podravska, Pesnica

Stanovanje 2-sobno

  • Površina 54 m²

  • Št. sob 2

  • Št. kopalnic 1

PS229012668759UG

prodaja

Cena

189.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Pesnica Pesnica pri Mariboru
vrsta objekta: stanovanje
tip: dvosobno
Nadstropje: pritličje
:
:
Stanje: novogradnja
Velikost: 54,20 m²
Parcela: 25,00 m²
Leto izgradnje: 2023
Šifra oglasa: PS229012668759UG
Energetski razred: B1 (15-25 kWh/m²a)

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

v ponudbi imamo čudovito in novo dvosobno stanovanje z atrijem ter lastniškim parkiriščem v garaži bloka, na izredni lokaciji, v centru Pesnice pri Mariboru. Novogradnja se nahaja v bloku, ki je bilo zgrajen v letu 2023 in je v bližini vse potrebne infrastrukture ter v bližini AC priključka Graz-Ljubljana-Zagreb.

Stanovanje se nahaja v prtiličju,  velik atrij vam ponuja lep razgled na bližnjo okolico in naravo.  Stanovanje obsega razvejano  in veliko predsobo z hodnikom, kjer imamo na desni strani prostorno kopalnico s tuš kabino, naravnost spalnico, na levo pa  velik bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, z izhodom na atrij. Atrij je delno pokrit in ograjen. Na terasnem delu so položeni tlakovci, ostalo je trava. Na njem je dovolj prostora za uživanje v popoldnevih.

Stanovanje se ogreva s toplotno črpalko, ki je nameščena v shrambi, poleg stanovanja. Ogrevanje je  talno. Po tleh stanovanja je položena keramika Granitogres . Okna so troslojna z alu žaluzijami. V kopalnici je položena estetska keramika v belo sivi barvi. 

Oprema v stanovanju je visokokvalitetna in  izdelana po meri ter svetlih in nevtralnih barv. 

Stanovanjski blok je kvalitetne gradnje, modernega videza. Notranjost bloka je urejena v svetlih barvah. Ogrevanje in sanitarna voda sta urejeni s toplotno črpalko, po individualni porabi, kar pomeni, da si sami regulirate stroške porabe. Dostop do parkirnega mesta v garaži pod blokom, je urejen z dvigalom in stopnicami. Pred blokom so urejena parkirišča za obiskovalce.Dostop je urejen tudi za gibalno ovirane osebe ali otroške vozičke. Dvorišče stanovanjskega kompleksa je veliko in urejeno za druženje.

Priporočamo ga tistim, ki iščejo novo, prijetno, moderno opremljeno stanovanje v lepi soseski, z lahkim dostopom, peš ali z avtom. Velika dodana vrednost je prostoren atrij, ki vam omogoča večji zasebni prostor poleg stanovanja.

Se vidimo doma, 

CONEXA

Oprema

klima
talno ogrevanje
ogrevanje s toplotno črpalko
domofon
etažno gretje
skupna garaža
optika
kabelska televizija
kabelski internet
ograjeni vrt
pralni stroj
družinam prijazno (bližina parkov
vrtcev
..)

Ostalo

atrij
dvigalo
parkirno mesto
zemljiška knjiga
shramba