Podravska, Maribor

Stanovanje 3-sobno

  • Površina 76 m²

  • Št. sob 3

  • Št. kopalnic 1

PS229012668758UG

prodaja

Cena

175.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Maribor Nova vas
vrsta objekta: stanovanje
tip: trisobno
Nadstropje: 2.
Stanje: Delno prenovljen
Velikost: 76,00 m²
Leto izgradnje: 1992
Šifra oglasa: PS229012668758UG
Energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)

Opis nepremičnine

V ponudbi imamo lepo in funkcionalno trisobno stanovanje z balkonom. Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju bloka, v naselju Radvanje v Mariboru. V okolici bloka so šola, zdravnik, trgovine in vsa druga pomembna infrastruktura. 

Stanovanje je zelo svetlo in lepo vzdrževano. Obsega predsobo s hodnikom, ločeno kopalnico in stranišče, velik bivalni prostor (jedilnica, dnevna soba in kuhinja) z izhodom na pokrit balkon. Iz balkona imate lep razgled na Pohorje.  Spalnici sta v drugem delu stanovanja in sta lepo ločeni od bivalnega dela. 

Tehnični podatki: ogrevanje je urejeno na plinsko etažno peč. Stanovanje je klimatizirano. Po tleh je položen parket, v kopalnici, stranišču in predsobi keramika. Okna so PVC, dvoslojna, menjana leta 2014. Vrata so nova, protivlomna, 12 točkovna. Stanovanju pripada zelo velika klet v velikost 12 m2. 

Stanovanje je  v celoti opremljeno in takoj vseljivo. Zaradi lokacije ga priporočamo za družine, saj je v bližini vse kar vsakodnevno potrebujete, prav tako pa so urejene avtobusne povezave. Do AC obvoznice je 5 minut, do Pohorja  in centra mesta 10 minut.

Parkirišča so urejena in zagotovljena okrog blokov.  Stavba je grajena v 90. letih, zato je v zelo dobrem stanju. Stroški v stanovanju so povprečni. Ogrevanje si regulirate sami. 

Kupec plača 2% DPN.

Stanovanje je vredno ogleda. Lokacija je izredno dobra. Se vidimo v vašem novem domu,

CONEXA

Oprema

klima
radiatorsko ogrevanje
zemeljski plin
domofon
etažno gretje
osnovno pohištvo
optika
kabelska televizija
kabelski internet
pralni stroj
pomivalni stroj
družinam prijazno (bližina parkov
vrtcev
..)

Ostalo

balkon
shramba v kleti
parkirno mesto
več parkirnih mest
zemljiška knjiga
shramba