Južna Primorska, Piran/Pirano

Hiša vrstna

  • Površina 103 m²

  • Št. sob 5

  • Št. kopalnic 2

PH229012668757UG

prodaja

Cena

430.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Južna Primorska Piran/Pirano Lucija
vrsta objekta: hiša
tip: vrstna
Nadstropje: pritličje
:
Stanje: Delno prenovljen
Velikost: 103,00 m²
Parcela: 980,00 m²
Leto izgradnje: 2005
Šifra oglasa: PH229012668757UG
Energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

v prodaji imamo čudovito vrstno hišo na izredno lepi lokaciji, nad mestom Portorož-Lucija s prekrasnim pogledom na Sečoveljske soline. Objekt s tremi vrstnimi hišami in eno posamezno enoto, je bil zgrajen leta 2005. Prekrasna lokacija sredi narave in lahek dostop do plaže in centra, vas prepričajo za nakup novega doma na slovenski obali.

Objekt je lepo pozicioniran, zato nudi odprt pogled na morje in zasebnost med stanovalci.  Nad hišo so urejena parkirišča za vse enote. Vsakemu pripadata dva parkirišča. Pod parkiriščem je urejen shrambni prostor. Zemljišče je veliko 980 m2 in je v solastnini vseh lastnikov. V spodnjem delu parcele je velik in pokrit bazen z teraso,  ki je v souporabi. Okolica je zasajena s sadnimi drevesi in okrasnim grmičevjem. Vsa leta so lastniki skrbno urejali okolico in hišo, zato je v brezhibnem stanju. Uporabljali so jo izključno zase in se nikoli ni dajala v najem.

Dostop do objekta je urejen po lični, kamniti poti od parkirišč. V zgornjem delu stavbe so glavni vhodi vseh treh stanovanj. V prvem nadstropju so tri spalnice in kopalnica s straniščem ter shramba. V spodnji, bivalni etaži je velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter letna kuhinja s prostorom za počitek. Oba imata izhod na teraso.

Terasa je velika in na sončni legi. Poleg vrtnega pohištva, je na njej tudi jacuzzi.

Tehnični podatki:

Ogrevanje je etažno. Stanovanje je klimatizirano. Okna so PVC, dvoslojna s komarniki. Po tleh je položena keramika. Streha je opečnata. 

Hišo priporočamo tistim, ki iščejo svoj dom na Obali in si želijo mirnega primorskega življenja. Hiša vam nudi dovolj prostora za udobno bivanje in velik zunanji prostor za počitek in vrtnarjenje. Izredna lokacija vam nudi hiter dostop do vse potrebne infrastrukture in trgovin ter plaže.

Kupec plača 2 % DPN.

Se vidimo doma, 

CONEXA

Oprema

klima
talno ogrevanje
radiatorsko ogrevanje
ogrevanje z elektriko
alarm
varovanje
telefon
kabelska televizija
kabelski internet
vrt
ograjeni vrt
pralni stroj
pomivalni stroj
jacuzzi
pogled na morje
družinam prijazno (bližina parkov
vrtcev
..)

Ostalo

atrij
terasa
dve parkirni mesti
bazen
ogrevan bazen
zemljiška knjiga
shramba

Podobne nepremičnine