Koroška, Dravograd

Hiša samostojna

  • Površina 194 m²

  • Št. sob 6

  • Št. kopalnic 2

PH229012668755UG

prodaja

Cena

298.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Koroška Dravograd Dravograd
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
Nadstropje: pritličje
:
:
Stanje: renoviran
Velikost: 193,80 m²
Parcela: 345,00 m²
Leto izgradnje: 1962
Šifra oglasa: PH229012668755UG
Energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

v ponudbi imamo lepo samostojno hišo v centru Dravograda s čudovitim razgledom na okoliške hribe in center mesta. Hiša je dvostanovanjska, z pripadajočim zemljiščem v velikosti 345 m2. Leta 2015 je bila prenovljena. Ima tri etaže (K+P+M). Dostop do hiše je lahko dosegljiv in urejen iz glavne ceste. Pred hišo je urejeno asfaltirano dvorišče, parkirišče za dva avtomobila in eno pokrito parkirišče. Okolica je urejena in zasajena z sadnimi drevesi in okrasnim grmičevjem. Poleg hiše je ločena garaža z električnimi dvižnimi vrati, ogrevana in z vodo. Nad garažo je velika terasa z ograjo, kjer je možno urediti zastekljen letni vrt.

V kletni etaži je velik večnamenski prostor s sanitarijami in pisarno, ki se lahko preuredi tudi v kuhinjo. Ima lasten vhod. Prostor je ogrevan  in z okni, zato ga lahko koristite tudi kot ločeno majhno stanovanje ali kot poslovni prostor, saj zadostuje standardom za opravljanje dejavnosti. 

V pritličju je glavni vhod za obe etaži. Vstopimo v lepo urejen, širok hodnik z vgradnim pohištvom. Na desno je manjša soba.Na koncu hodnika je izhod na zadnjo stran parcele, kjer je urejena terasa. Na levo je vhod v stanovanje, ki obsega kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo ter spalnico in kopalnico s straniščem. Stanovanje v spodnjem delu je delno prenovljeno ( okna, tla-laminat, kuhinja). Kopalnica pa je prvotna, zato je potrebna renovacije.

V prvem nadstropju je komplet prenovljeno stanovanje, ki zajema majhno kuhinjo, dve spalnici, kopalnico s straniščem in veliko dnevno sobo z jedilnico, ki ima izhod na ogromno teraso z prelepim razgledom. 

Hiša se prodaja skoraj v celoti opremljena.

Tehnične lastnosti:tla po hiši so laminat, po  hodnikih in kopalnicah keramika.Kopalnica v zgornjem nadstropju ima talno gretje. Okna so PVC, dvoslojna. Streha je pločevina  s posipom. Vhodna vrata so PVC, protivlomna. Ogrevanje je urejeno na kurilno olje (poraba cca 1500 L/letno) Fasada je demit, 8 cm na osnovno fasado. Podstrešje in streha sta izolirani. Pohodno podstrešje je dostopno preko izvlečnih stopnic in služi kot shramba ter ima električno razsvetljavo. V vseh bivalnih prostorih je koaksialni priključek za TV sprejemnike in v vseh treh etažah je urejena računalniška mreža.Obe etaži sta klimatizirani, z ločenimi klimami. Na voljo je optika in kabelski internet. Hiša je priključena na kanalizacijo.  Prenova hiše je bila v letih 2005 in  2010. Okna so letnik 2010. Inštalacije so bile prenovljene 2010. 

Zemljišče okrog hiše je ograjeno. V zadnjem delu je posejana trava s tlakovano teraso za mizo in kamin. Zasajeno je okrasno in sadno drevje ter grmičevje. Okoli hiše je urejen tlak. Na parceli si lahko uredite zelenjavni vrt ali postavite otroška igrala. V tem delu hiše je tudi zunanja shramba za vrtne pripomočke, ki ni povezana z notranjimi vrati in ima lasten zunanji vhod.

Hiša leži v centru Dravograda, dvignjena nad glavno prometno povezavo, v mirni  stanovanjski soseski. Do vse potrebne infrastrukrure lahko dostopate peš. Oddaljenost do centra mesta in šole, vrtca, zdravstvenega doma,lekarn, trgovin in  pošte je 400 metrov. Do glavne avtobusne postaje in športnega centra je 800 metrov.  Do mejnega prehoda z Avstrijo je le 3 km.

Izredna lokacija omogoča hiter in lahek dostop kamorkoli,  peš ali z avtom. 

Priporočamo jo družinam, ki si želijo živeti v lepi in mirni soseski, hkrati pa imeti vse dosegljivo peš. 

Kupec plača 2% DPN

Hiša je bremen prosta  in vseljiva 1.9.2025.

Se vidimo doma, 

CONEXA

Oprema

klima
talno ogrevanje
radiatorsko ogrevanje
kurilno olje
kamere
varovanje
skupna garaža
telefon
optika
kabelska televizija
kabelski internet
vrt
ograjeni vrt
pralni stroj
pomivalni stroj
družinam prijazno (bližina parkov
vrtcev
..)

Ostalo

balkon
terasa
shramba v kleti
garaža
več parkirnih mest
zemljiška knjiga
shramba

Podobne nepremičnine