Podravska, Maribor okolica

Zemljišče zazidljivo

  • Površina 3.065 m²

PZ229012668754UG

prodaja

Cena

450.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Maribor okolica Dogoše
vrsta objekta: zemljišče
tip: zazidljivo
:
Velikost: 3.065,00 m²
Parcela: 3.065,00 m²
Šifra oglasa: PZ229012668754UG
Energetski razred: E (105-150 kWh/m²a)

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

v ponudbi imamo zelo zanimivo in veliko zemljišče za gradnjo (3.065 m2) na stiku med Maribor-Tezno-Dobrava in krajem Miklavžem. Na začetku zemljišča stoji samostojna hiša   z garažo  in nadstreškom, pod katerim je vkopana klet za ozimnico.

Zemljišče je komunalno opremljeno ( voda, elektrika, kanalizacija) in primerno za stanovanjsko gradnjo.Parcela je lepe, pravokotne oblike, z lahkim dostopom iz glavne ceste in takojšnjim dostopom do vhoda na AC. Velikost zemljišča omogoča gradnjo večih stanovanjskih enot.

Samostojna hiša na zemljišču  je zidana in dvoetažna.V pritličju so 3 sobe, kopalnica, kuhinja, hodnik in predsoba iz katere vodijo stopnice v neizdelano podstrešje, iz katerega se lahko preuredihišov dvostanovanjsko.  Okna so  lesena, v pritličju v zadnjih letih skoraj v celoti menjana. Talne obloge so keramika, parket in laminat. Ogrevanje je centralno na kurilno olje. Hiša potrebuje nekaj osvežitve, drugače pa je bila vseskozi naseljena.  Garaža  poleg hiše je samostojni objekt, velik 15 m2. 

Zemljišče leži ob glavni povezavi med krajema Maribor in Miklavž ter vpadnico na AC priključek Ljubljana-Graz. 

Priporočamo ga investitorjem, ki iščejo zemljišče primerno za gradnjo več stanovanjskih enot, saj velikost parcele dopušča več možnosti in načinov izkoristka prostora.

Zaradi svoje lege je zelo zanimivo in zaželeno. Ulica je mirna in poseljena s samimi stanovanjskimi hišami. Parcela je komunalno urejena. 

Priložnost, ki je ne smete zamuditi!

CONEXA

Oprema

voda
elektrika
kanalizacija