Podravska, Maribor

Stanovanje 2-sobno

  • Površina 57 m²

  • Št. sob 2

  • Št. kopalnic 1

PS229012668752UG

prodaja

Cena

129.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Maribor Center
vrsta objekta: stanovanje
tip: dvosobno
Nadstropje: 2.
Stanje: renoviran
Velikost: 57,10 m²
Leto izgradnje: 1899
Šifra oglasa: PS229012668752UG
Energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

predstavljamo vam zelo lepo in funkcionalno dvosobno stanovanje na izredni lokaciji, v neposredni bližini  parka in centra mesta. Stanovanje leži v drugem nadstropju večstanovanjske staromeščanske hiše z urejenim parkiriščem na dvorišču hiše in urejeno zelenico z igrali za otroke.  

Razporeditev stanovanja je zelo funkcionalna. Stanovanje ima velika okna z alu žaluzijami, zato je v prostorih dovolj dnevne svetlobe. Stropovi so visoki, kar daje stanovanju večji volumen in prostornost. V stanovanje vstopimo iz skupnega hodnika, v manjšo predsobo iz katere se nam odpre glavni bivalni prostor z veliko kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, v obliki črke L. Na levo iz predsobe je lična kopalnica s straniščem, tuš kabino in pralnim strojem. Iz dnevne sobe je prostorna spalnica.

Po tleh stanovanja je položen gotovi parket, v kopalnici keramika. Stanovanje je bilo leta 2018  v celoti renovirano,vklučno z inštalacijami. Vsekozi pa so ga dosedanji lastniki skrbno vzdrževali, zato je zelo urejeno in prijetno.

Ogrevanje urejeno je z novo električno etažno pečjo, kar vam omogoča nizke stroške (pozimi skupna elektrika največ 140 eur, poleti 40 eur).  Stavba ima upravitelja-Staninvest. Stanovanju pripada  velika klet. Okna so PVC dvoslojna, zamenjana leta 2018, z alu žaluzijami. Vhodna vrata so PVC. 

Stanovanje  je zelo svetlo in moderno opremljeno.  Stanovanjski blok leži streljaj od železniške in avtobusne postaje,  par minut oddaljenosti od centra mesta. Vsa potrebna infrastruktura je dosegljiva peš. Stavba ima vhod iz dveh strani. V zadnjem delu je urejeno parkirišče z rampo.

Stavba je urejena. Do stanovanja vodi široko stopnišče.V notranjosti je lepo skupno dvorišče, na katerem se lahko otroci igrajo ali ga koristite za  popoldansko druženje.

Stanovanje se prodaja popolnoma opremljeno.

Priporočamo ga tistim, ki iščejo novi dom na izredni lokaciji v centru mesta ali tistim, ki želijo investicijsko nepremičnino, saj sta lokacija in velikost stanovanja izredno primerni za oddajanje v najem.

Se vidimo doma, 

CONEXA

Oprema

ogrevanje z elektriko
domofon
etažno gretje
telefon
optika
kabelska televizija
kabelski internet
družinam prijazno (bližina parkov
vrtcev
..)

Ostalo

shramba v kleti
parkirno mesto
več parkirnih mest
zemljiška knjiga