Podravska, Ruše

Stanovanje 1-sobno

  • Površina 42 m²

  • Št. sob 1

  • Št. kopalnic 1

PS229012668750UG

prodaja

Cena

85.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Ruše Ruše
vrsta objekta: stanovanje
tip: enosobno
Nadstropje: pritličje
Stanje: originalno
Velikost: 41,70 m²
Parcela: 27,00 m²
Leto izgradnje: 1920
Šifra oglasa: PS229012668750UG
Energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

 v ponudbi imamo lepo urejeno enosobno stanovanje z atrijem v kraju Ruše. Nahaja se v pritličju večstanovanjske hiše, kjer je na dvorišču urejeno tudi parkirišče. 

Stanovanje je veliko 39,6 m2 ter je zelo svetlo in prostorno. Pred vhodom je ograjen atrij, kjer si lahko uredite majhen vrt in postavite mizo ter stole ali kakšno manjše igralo za otroka. Predsoba je lepe kvadratne oblike,iz katere vstopamo na desno v kopalnico s straniščem, naravnost v veliko sobo, na levo pa v prostorno kuhinjo z jedilnico. Stanovanje je bilo delno prenovljeno v letu 2024. Okna so PVC, dvoslojna, z žaluzijami. Tla so vinil, v kopalnici keramika. Ogrevanje je urejeno na etažno električno peč, s katero si sami regulirate toploto in s tem tudi stroške.  

Je skoraj v celoti opremljeno. V njem sta komplet opremljeni kopalnica in kuhinja z jedilnico. V predsobi je garderobna omara. V sobi  sta sedežna in komoda. Soba je narejena v L obliki, zato si lahko en del uredite v spalnico, drugi del pa uporabljate za dnevni prostor.

Stanovanju pripada tudi velika klet, v izmeri 12 m2.

Vsa infrastruktura je dosegljiva peš. V neposredni bližini sta zdravstveni dom, železniška postaja in Športni park Ruše. Do centra kraja, kjer so šola, trgovine , pošta, banka in občina ter upravna enota pa je 5-10 minut hoje.

Zelo lepa in mirna lokacija vam omogoča prijetno okolje, hkrati pa imate vso infrastrukturo na dosegu. Do Maribora je 15 km.

Stanovanje je zelo primerno za par ali posameznika. Priporočamo ga tudi tistim, ki iščete nepremičnino za investicijo.

 

Se vidimo doma, 

CONEXA

Oprema

radiatorsko ogrevanje
etažno gretje
osnovno pohištvo
telefon
kabelska televizija
kabelski internet
ograjeni vrt
pralni stroj
dostopno z invalidskim vozičkom

Ostalo

atrij
shramba v kleti
parkirno mesto
zemljiška knjiga