Podravska, Maribor

Hiša samostojna

  • Površina 125 m²

  • Št. sob 4

  • Št. kopalnic 2

PH229012668744UG

prodaja

Cena

319.543,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Maribor Tezno
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
Nadstropje: pritličje
Stanje: novogradnja
Velikost: 125,20 m²
Parcela: 351,00 m²
Leto izgradnje: 2023
Šifra oglasa: PH229012668744UG

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

v ponudbi imamo moderno, pasivno hišo na lepi lokaciji v Mariboru. Samostojna hiša se nahaja na na stičišču med Teznom in Taborom. Do centra mesta in AC obvoznice je 5 minut oddaljenosti.

Hiša je zgrajena v dveh nadstropjih. V pritličju je velika predsoba, tehnični prostor,  stranišče ter velik bivalni prostor, z izhodom na delno pokrito teraso. V zgornje nadstropje vodi odprto stopnišče, strop tukaj je visok 8 metrov z zasteklitvijo južne lege, kar osvetli prostor in naredi predsobo večjo. V zgornji etaži je glavna spalnica z lastno koplanico  in  garderobno sobo, kopalnica (tuš kabina ali kad) s  straniščem in bidejem ter dve otroški sobi. 

Zemljišče okoli hiše je ravno prav veliko in meri 351 m2. Takoj ob vhodu je zemljišče namenjenu parkirišču za najmanj 5 avtomobilov. Okrog hiše je posejana trava, kjer si lahko uredite okrasno zasaditev, igrala ali vrt. Možnost je tudi izgradnja nadstreška. V zadnjem delu, kjer je terasa, imate prelep razgled na Pohorje. Parcela je delno ograjena z panelno ograjo. Iz vhodne strani pa bo urejena visoka, panelna alu ograja z avtomatskimi vrati. Del dvorišča je tlakovan, urejena je predpriprava za  leseno teraso  v izmeri 21 m2. 

Hiša je izredno izolacijsko dovršena. Stene so debeline 43 cm. Vgrajena je centralna rekuperacija Pichler. Streha je dvokapna,Terran Zenit carbon. Okna so AJM, 3 slojna z avtomatskimi ALU žaluzijami. Hiša je zelo svetla in prijetna za bivanje. Hiša leži na sončni, južni legi.

Notranjost hiše je urejena do četrte podaljšane gradbene faze. Stene so pokitane in 2x pobeljene. Pripravljena je električna napeljava, vključno s stikali. Hiša je priključena na kanalizacijo, vodovod in električno omrežje. Vgrajene so silent flow Geberit cevi s kotlički in čistilni filter za vodo. Investitor daje možnost izgradnje na ključ z doplačilom (parket in keramika). Vrata so alu protivlomna. 

V kolikor iščete družinsko hišo modernega videza na izredno  dobri lokaciji, v bližini vse potrebne infrastrukture, vam jo priporočamo za nakup.Stroški v tej hiši bodo zelo nizki, saj je grajena premišljeno in varčno. Okolica hiše vam bo nudila vso udobje, ki ga pričakujete.

Oglaševana cena je brez DDV.

Se vidimo doma, 

CONEXA

 

Oprema

talno ogrevanje
ogrevanje s toplotno črpalko
telefon
optika
kabelska televizija
kabelski internet
vrt
ograjeni vrt
rekuperacija
družinam prijazno (bližina parkov
vrtcev
..)

Ostalo

terasa
več parkirnih mest
zemljiška knjiga

Podobne nepremičnine