Podravska, Maribor

Hiša samostojna

  • Površina 295 m²

  • Št. sob 8

  • Št. kopalnic 3

PH229012668741UG

prodaja

Cena

449.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Maribor Brezje
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
Nadstropje: pritličje
:
Stanje: Delno prenovljen
Velikost: 295,00 m²
Parcela: 748,00 m²
Leto izgradnje: 2002
Šifra oglasa: PH229012668741UG
Energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

v ponudbi imamo čudovito hišo na izredni lokaciji, v naselju Brezje v Mariboru. Leži v mirni, slepi  ulici.  V bližini je šola, vrtec,lekarna, zdravnik in vsa druga potrebna infrastruktura. Od centra mesta je oddaljena 10 minut, od AC povezav 5 minut.

Hiša je bila zgrajena leta 2002 in je bila vsa leta skrbno vzdrževana.  Ima 3 nadstropja, klet, pritličje in mansarda. Kritina je opečna, Bramac. Okna so PVC, dvoslojna. Fasada je demit s 15 cm izolacijo. Ogrevanje je na utekočinjen naftni plin.  Zemljišče obsega 590 m2 in je v celoti ograjeno. Polovico zemljišča je travnatega, polovica tlakovci. 

RAZPOREDITEV:

Kletna etaža je preurejena v bivalno enoto. V tem delu je prostorna kuhinja z jedilnico in dnevno sobo ter ločena spalnica.  Na sredini je kopalnica s tuš kabino in straniščem. Na drugo strani je pralnica in tehnični prostor. 

Pritličje sestavljajo velik bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, kopalnica s straniščem in dve spalnici. Kopalnica in stranišče sta prostorna in udobna. Iz bivalnega prostora je izhod na veliko pokrito teraso, na kateri je  letna kuhinja s kaminom.

V mansardi je enako velik bivalni prostor z jedilnico, kuhinjo in dnevnim prostorom ter tri spalnice z balkonom, Kopalnica v tem delu je bila lani v celoti renovirana.

Ogrevanje v hiši je radiatorsko, v kopalnicah in v spodnji etaži pa je v celoti talno.

Zemljišče okoli hiše je skrbno urejeno in zasajeno z okrasnimi rastlinami ter grmičevjem. Na dovozu je nadstrešek za dva avtomobila. 

Hiša je modernega videza. Prodaja se opremljena. 

Priporočamo jo vsem, ki si želijo bivati v urbanem okolju, s hitrim dostop do centra mesta in AC . Hiša je v odličnem stanju in je vseljiva brez kakršnihkoli vlaganj konec spomladi 2024. 

Se vidimo doma, 

CONEXA

Oprema

klima
talno ogrevanje
radiatorsko ogrevanje
utekočinjeni naftni plin
telefon
optika
kabelska televizija
kabelski internet
vrt
ograjeni vrt
pralni stroj
pomivalni stroj
družinam prijazno (bližina parkov
vrtcev
..)
dovoljeni hišni ljubljenčki

Ostalo

balkon
terasa
shramba v kleti
pokrit parkirni prostor
več parkirnih mest
zemljiška knjiga

Podobne nepremičnine