Podravska, Maribor

Stanovanje 2-sobno

  • Površina 70 m²

  • Št. sob 2

  • Št. kopalnic 1

PS229012668740UG

prodaja

Cena

145.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Maribor Pobrežje
vrsta objekta: stanovanje
tip: dvosobno
Nadstropje: 1.
:
:
Stanje: originalno
Velikost: 69,50 m²
Leto izgradnje: 2009
Šifra oglasa: PS229012668740UG
Energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

v ponudbi imamo krasno dvosobno stanovanje  z zelo velikim balkonom v novejšem bloku na Pobrežju. Lokacija stanovanja vam nudi hiter dostop do AC povezav in centra mesta. Vsa potrebna infrastruktura je dosegljiva peš. Pred blokom je veliko parkirišče, pod blokom pa so garaže. Kletni boksi in kolesarnica so v spodnjem delu stavbe.

Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju večstanovanjskega bloka. Njegova velika prednost je v tem, da je urejen dostop tudi za invalide, saj so vse površine ravne, dvigalo pa dostopno direktno iz dvorišča/garaže/kleti do stanovanja oz. zunanjega hodnika/balkona, ki vodi v stanovanje.  

Zelo funkcionalna razporeditev, vam nudi ogromno prostora in udobja. Iz predsobe je na desno zelo velika kopalnica s straniščem, naravnost pa glavni bivalni prostor z kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, na desno pa spalnica. Oba prostora imata izhod na res velik balkon,na katerem boste lahko uživali ob prostih popoldnevih in vikendih.

Stanovanje je delno opremljeno (kuhinja, kopalnica). Ogrevanje je urejeno s plinsko etažno pečjo, kar vam omogoča nižje stroške in regulacijo ogrevanja. Po tleh je položen parket, v predsobi in kopalnici keramika. 

Stanovanje je zelo svetlo, saj ima okna čez celotni bivalni del in spalnico. Na oknih so zatemnitveni roloji in senčniki. 

Priporočamo ga vsem tistim, ki iščejo moderno stanovanje na lokaciji, ki vam nudi lahek in hiter dostop do centra mesta,vse potrebne infrastrukture in AC povezav. 

Primerno je tudi za investicijo.

K stanovanju je obvezen dokup parkirnega mesta v garaži.

Se vidimo doma, 

CONEXA

 

Oprema

radiatorsko ogrevanje
zemeljski plin
domofon
etažno gretje
telefon
optika
kabelska televizija
dostopno z invalidskim vozičkom
družinam prijazno (bližina parkov
vrtcev
..)

Ostalo

balkon
shramba v kleti
dvigalo
več parkirnih mest
zemljiška knjiga

Podobne nepremičnine