Podravska, Maribor

Hiša dvojček

  • Površina 189 m²

  • Št. sob 4

  • Št. kopalnic 2

PH229012668738UG

prodaja

Cena

199.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Maribor Brezje
vrsta objekta: hiša
tip: dvojček
:
Stanje: renoviran
Velikost: 188,60 m²
Parcela: 76,00 m²
Leto izgradnje: 1986
Šifra oglasa: PH229012668738UG
Energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

v ponudbi imamo družinsko hišo-dvojček, na lepi lokaciji, v naselju Brezje v Mariboru. Hiša je locirana v mirni ulici samih hiš, blizu AC priključka in v bližini vse potrebne infrastrukture. Objekt je zasnovan kot dvojček. 

Hiša je primerna za družino, ki si želi bivanja v  mirni soseski, blizu šole, trgovin.

OPIS

Hiša ima zunanji vhod v pritličje, kjer je prostorna, podolgovata predsoba, iz katere vodijo stopnice v zgornje nadstropje, naravost pa v glavni bivalni prostor, ki se razteza čez celotno pritličje. V tem prostoru je kuhinja z jedilnico in velika dnevna soba. Prostor je svetel in obrnjen na dvorišče. Iz tega bivalnega prostora je kopalnica s straniščem in stopnice, ki vodijo v klet. Klet je urejena tako, da je v njej velika soba za druženje, shramba, vinska klet ter kurilnica in pralnica. Klet ima tudi direkten izhod na dvorišče. 

V zgornjem delu so tri spalnice (dve manjši in ena večja) ter  manjša kopalnica. Iz hodnika je izhod na veliko teraso. V tem nadstopju si lahko uredite samostojno stanovanje, v kolikor bi to želeli.

Po tleh je položen parket, v kopalnici in predsobi ter sobi za druženje keramika.

Hiša je bila renovirana nekaj let nazaj. Menjana so bila okna (PVC dvoslojna z žaluzijami), urejeno ogrevanje na toplotno črpalko in prenoveljena notranjost hiše ( v celoti pritličje, delno zgornje nadstropje). Hiša je klimatizirana z dvemi ločenimi klimatskimi enotami. Fasada je demit z 5 cm izolacijo. Streha je prvotna, krita s salonitno kritino. 

 

 Hišo priporočamo za nakup družinam, ki  iščejo mirno in sproščeno okolje, si želijo veliko prostora, hkrati pa ne potrebujejo velike parcele.

Se vidimo doma,

CONEXA

Oprema

radiatorsko ogrevanje
ogrevanje s toplotno črpalko
telefon
optika
kabelska televizija
kabelski internet
družinam prijazno (bližina parkov
vrtcev
..)

Ostalo

balkon
shramba v kleti
parkirno mesto
zemljiška knjiga
shramba

Priprate datoteke

Podobne nepremičnine