Podravska, Lenart

Počitniški objekt vikend

  • Površina 74 m²

  • Št. sob 2

  • Št. kopalnic 1

PP229012668733UG

prodaja

Cena

65.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Lenart Spodnja Voličina
vrsta objekta: počitniški objekt
tip: vikend
Nadstropje: pritličje
:
Stanje: Delno prenovljen
Velikost: 74,20 m²
Parcela: 2.020,00 m²
Leto izgradnje: 1988
Šifra oglasa: PP229012668733UG
Energetski razred:

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

predstavljamo vam  zanimivo in ljubko vikend hišo, ki se nahaja na prelepi  lokaciji sredi narave, v naselju Spodnja Voličina.

Bližina AC   priključka v kraju Lenart omogoča zelo enostaven in  hitrejši dostop do vikenda, hkrati pa vam omogoča lahek dostop do mesta Maribor, Murska Sobota ali Lenart. Cesta do hiše je  asfaltirana, le zadnjih 50 metrov do hiše je urejena, občinska makadamska dovozna pot.

Vikend hiša ima vodo in elektriko. Hiša ima  svojo hišno številko. Zemljišče okrog hiše  je veliko 2020 m2 in je kmetijsko. 

V okolici hiše so zasajena razna drevesa in grmičevje, v večini pa je travnato zemljišče.  Polovica parcele je ograjene. Do parcele vodi lepa in urejena cesta. 

Vikend je razdeljen v dve etaži. Spodnja, pritlična etaža je velik in prostoren bivalni prostor, v katerem je velika lončena kaminska peč na drva, ki ogreva tudi zgornjo sobo. V tem prostoru je mišljena tudi kuhinja, zato so urejeni tudi vsi priključki za vodo. Iz bivalnega prostora je vhod v kopalnico s straniščem. V zgornje nadstropje vodijo stopnice , kjer je urejena  velika spalnica z balkonom, kar vam nudi čudivutu pogled na okolico.

Na sprednjo stran ima vikend urejeno teraso  in balkon ter vhod v shrambo. Na zadnji strani pa je urejena vrtna lopa, ki jo je možno preurediti v spalnico. na zadnji strani je tudi zunanja pipa za vodo. 

Tla so iz smrekovega lesa. V spodnji etaži so bila pravkar položena na novo. Okna so lesena, s polkni. Vikend ima 10 cm tervol izolacijo. Streha je opečnata. Zunanji les je urejen na novo in premazan z lanenim oljem. 

Vikend leži čisto na koncu, odmaknjen od ostalih hiš,  ob robu gozda, kjer boste našli svoj mir med prostimi trenutki. Bližina trgovine in vse ostale infrastrukture, pa vam omogoča hiter dostop do tistega, kar bi morda potrebovali med bivanjem v počitniški hiši. 

Se vidimo v vašem novem domu,

CONEXA

Oprema

ogrevanje na drva
osnovno pohištvo
vrt

Ostalo

terasa
zemljiška knjiga
shramba