Podravska, Miklavž na Dravskem polju

Hiša samostojna

  • Površina 214 m²

  • Št. sob 3

  • Št. kopalnic 2

PH229012668729UG

prodaja

Cena

249.900,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Miklavž na Dravskem polju Miklavž na Dravskem Polju
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
Nadstropje: 1.
Stanje: renoviran
Velikost: 214,10 m²
Parcela: 253,00 m²
Leto izgradnje: 2004
Šifra oglasa: PH229012668729UG
Energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

v ponudbi imamo čudovito hišo, primerno za par  ali manjšo družino, ki si želi bivanja v udobni hiši, na izredno lepi lokaciji, v kraju Miklavž na Dravskem Polju.

Hiša je novejše gradnje, z lepo urejeno okolico. Leži v mirni ulici, samih samostojnih hiš, na izredno sončni legi. V spodnji etaži je ogromna garaža za dva avtomobila z avtomatsko dvižnimi vrati. Na desni strani je glavni vhod v hišo. Spodaj je predsoba, z izhodom v spodnjo kopalnico in naravnost v večjo sobo, ki je lahko tudi kuhinja z dnevno sobo, saj ima narejene vse priključke, v kolikor bi želeli to možnost. Kopalnica v tej etaži ima tuš kabino, umivalnik, stranišče te priklop za pomivalni stroj.

V zgornje nadstropje se povzpnemo po širokem stopnišču, ki nas pripelje naravnost v odprt predprostor, iz katerega je izhod na desni v spalnico z garderobno sobo, naravnost v kopalnico s tuš kadjo in straniščem ter umivalnikom, na levi pa je ogromen bivalni prostor, ki zajema kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, z izhodom na teraso. V tem prostoru je velik kamin na drva. Bivalni prostor ima tudi ambientalno razsvetljavo.

Zadaj za hišo je urejena zelenica, kjer lahko uživate ob popoldnevih, skriti pred očmi sosedov. Parcela je namreč ograjena, pred ograjo pa je zasajena živa meja iz cipres. Vhod na parcelo je širok, iz ulice. Iz atrija je vhod v dodatni prostor, ki ga lahko uporabljate kot shrambo oz.vrtno lopo.

Hiša ima demit fasado, opečno kritino in dvoslojna PVC okna. Ogrevanje je na toplotno črpalko.

Hiša je priključena na kanalizacijo. Območje ima kabelsko in internet.

Hiša je manjša in energetsko varčna, zato so tekoči stroški nizki. Takoj je primerna za vselitev, saj je v odličnem stanju in vseskozi skrbno vzdrževana s strani lastnikov.

Prodaja se delno opremljena. 

Priporočamo jo tistim, ki si želijo bivanja blizu Maribora, a vendar v mirni soseski manjšega kraja, z vso potrebno infrastrukturo. V kraju je zdravnik, banka, pošta in trgovine s prehrano. Prav tako ima kraj vrtec in šolo ter športne objekte. Do priključka AC je manj kot 1 km.

Posebej primerna je za posameznika, par ali manjšo družino, ki si želijo hiše, vendar ne z veliko zemljišča.

Se vidimo doma, 

CONEXA

Oprema

klima
radiatorsko ogrevanje
ogrevanje s toplotno črpalko
osnovno pohištvo
telefon
optika
kabelska televizija
kabelski internet
vrt
ograjeni vrt
pomivalni stroj
družinam prijazno (bližina parkov
vrtcev
..)

Ostalo

atrij
terasa
garaža
dve parkirni mesti
zemljiška knjiga
shramba

Podobne nepremičnine