Savinjska, Rogatec

Gospodarski objekt poslovno stanovanjski objekt

  • Površina 243 m²

  • Št. sob 8

  • Št. kopalnic 4

Stanovanjsko gostinski objekt

prodaja

Cena

185.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Savinjska Rogatec Rogatec
vrsta objekta: gospodarski objekt
tip: poslovno stanovanjski objekt
Nadstropje: pritličje
Stanje: originalno
Velikost: 243,30 m²
Parcela: 960,00 m²
Leto izgradnje: 1974
Šifra oglasa: Stanovanjsko gostinski objekt
Energetski razred: E (105-150 kWh/m²a)

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

predstavljamo vam investicijsko priložnost za nakup nepremičnine na izredni lokaciji. Poslovno stanovanjski objekt  se nahaja ob glavni cesti v kraju Rogatec tik ob slovensko hrvaški meji.

Objekt je zasnovan kot gostinski lokal na eni strani in dva stanovanja na drugi strani. 

POSLOVNI LOKAL:

Poslovni lokal zajema predprostor, iz katerega vstopimo v točilnico in naprej v veliko večnamensko dvorano. Lokal je v prtiličju, dostopen tudi za gibalno ovirane osebe. Sanitarije so velike in ločene. Lokal ima tudi prostorno kuhinjo in dvigalo.

Pred lokalom je velika pokrita terasa in urejeno, asfaltirano parkirišče, z direktnim dostopom na glavno cesto.

 

STANOVANJSKI DEL:

Drugi, stanovanjski del je razdeljen na dva stanovanja, oba imata ločen , zunanji vhod. Oba se nahajata v prvem nadstropju objekta. 

Prvo stanovanje je bilo obnovljeno in je z manjšim vložkom možno takojšnje vselitve. Zajema predprostor, iz katerega vstopimo v stranišče za goste, naprej pa v velik bivalni prostor (kuhinja, jedilnica, dnevna soba) z izhodom na balkon. Naprej na desno so tri spalnice, delovna soba in kopalnica. Stanoavnje se ogreva na plinsko peč.Po tleh je položen laminat. Potrebno ga je le osvežiti in opremiti in je pripravljeno za bivanje.

 

Drugo stanovanje je sestavljeno iz velike predsobe, dveh spalnic, dnevne sobe , kopalnice in kuhinje. Stanovanje je potrebno malo obnoviti.

 

Poslovno stanovanjski objekt je zelo zanimiv za investicijo, predvsem zaradi svoje lokacije in velike kvadrature. Ima urejeno dokumentacijo. Z primernim vložkom, si lahko tukaj uredite prelep gostinski lokal, ki je v preteklosti bil zelo dobičkonosen. Prav tako se v Rogatcu kažejo velike potrebe po stanovanjih, predvsem iz podjetij, tudi na hrvašli strani, ki zaposlujejo veliko tujcev. Vse okrog je industrustrijska cona, kar pripomore k večjemu povpraševanju, tako za stanovanja, kakor tudi za gostinstvo. 

CONEXA

 

Oprema

radiatorsko ogrevanje
zemeljski plin
telefon
optika
kabelska televizija
kabelski internet
vrt
dostopno z invalidskim vozičkom

Ostalo

terasa
več parkirnih mest
zemljiška knjiga
shramba