Savinjska, Slovenske Konjice

Hiša samostojna

  • Površina 220 m²

  • Št. sob 6

  • Št. kopalnic 2

PH229012668724UG

prodaja

Cena

350.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Savinjska Slovenske Konjice Tepanje
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
Nadstropje: pritličje
:
:
Stanje: Delno prenovljen
Velikost: 220,00 m²
Parcela: 1.035,00 m²
Leto izgradnje: 1995
Šifra oglasa: PH229012668724UG
Energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

predstavljamo vam čudovito družinsko hišo, z velikim zemljiščem v naselju Tepanje pri Slovenskih Konjicah. Prostorna hiša nudi vsem družinskim članom dovolj prostora za udobno bivanje in ustvarjanje na družinskem vrtu.

Hiša je bila zgrajena leta 1995 in adaptirana leta 2018. Hiša ni podkletena, zajema pritličje in prvo nadstropje. Pred hišo je veliko tlakovano dvorišče, okoli hiše pa velika zelenica, z manjšim nasadom mladega sadnega drevja in zelenjavnim vrtom. Urejen je zbiralnik deževnice, ki služi za zalivanje vrta. Za hišo je ogromna pokrita terasa, na kateri boste brezskrbno uživali v zasebnosti  ob jutrih ali popoldnevih. Na levi strani hiše je velik nadstrešek za avtomobil in urejena shramba z izhodom na vrt ali dvorišče. 

Pritličje:

V pritličnem delu hiše se nahajajo bivalni deli. Skozi glavna vrata vstopimo v predsobo, ki nas poveže v hišo. Tukaj je tudi stranišče za goste. Na desno imamo velik bivalni prostor, ki jo sestavljajo kuhinja, jedilnica s shrambo in velika dnevna soba z izhodom na teraso. V dnevni sobi je tudi kamin, ki vam bo omogočil prijetno vzušje v zimskem času in nižal stroške v prehodnih letnih časih. Na levo stran hiše je ogromna kopalnica s tuš kadjo in kabino ter straniščem. V tem spodnjem delu je tudi dodatna soba, ki jo lahko koristite kot spalnico ali delovno sobo. Ogrevanje v hiši je urejeno s toplotno črpalko, zato je tukaj tudi kurilnica in pa garaža za en avtomobil.

 

Nadstropje:

V zgornje nadstropje se povzpnemo po širokih lesenih stopnicah. V tem delu je stanovanje klimatizirano. Tukaj so 4 spalnice in kopalnica s savno.  Takoj na desno je glavna spalnica z lastnim balkonom/ložo, na levo edina spalnica brez balkona. Naravnost sta dve spalnici, ki imata prostoren, skupen balkon.Vse spalnice so zelo velike in nudijo veliko udobje in zasebnost. Iz glavne spalnice je prelep razgled na okoliške hribe. 

 

Hiša je bila adaptirana leta 2018. Streha je nova, Tondach. Ogrevanje je urejeno na toplotno črpalko, vgrajeno leta 2020. Talno gretje je v kuhinji in kopalnicah. Po tleh sta položena keramika, v sobah parket. V dnevni sobi spodaj laminat.  V zgornjem nadstropju je klima.

Zemljišče je veliko 1035 m2.  Priključek na javno kanalizacijo, optika in trofazni ele. priključek. Fasada je demit. 

Hiša ima urejeno vso dokumentacijo (gradbeno, uporabno dovoljenje in lokacijsko dovoljenje).

V neposredni bližini se nahajajo vrtec in osnovna šola (4.razredi), trgovina in banka. Slovenske konjice so oddaljene samo 5 km, kjer je vsa ostala potrebna infrastruktura.

Do AC priključka je 500 m. Do Maribora ali Celja je 20 minut, do Ljubljane 1 ura. 

Hiša se prodaja opremljena po dogovoru.

Nakup hiše priporočamo vsem tistim, ki si želite živeti v mirnem naselju lepo urejenih stanovanjskih hiš in v domu, ki vam nudi funkcionalno razporeditev in leži na izredni lokaciji v osrčju narave z lahkim dostopom do AC povezav.

Se vidimo doma, 

CONEXA

 

Oprema

klima
talno ogrevanje
radiatorsko ogrevanje
ogrevanje s toplotno črpalko
telefon
optika
kabelska televizija
kabelski internet
vrt
pomivalni stroj
družinam prijazno (bližina parkov
vrtcev
..)

Ostalo

balkon
terasa
garaža
pokrit parkirni prostor
dve parkirni mesti
več parkirnih mest
zemljiška knjiga
shramba