Podravska, Videm

Drugi objekti kmetija

  • Površina 170 m²

  • Št. sob 5

  • Št. kopalnic 2

PD229012668722UG

prodaja

Cena

450.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Videm Videm pri Ptuju
vrsta objekta: drugi objekti
tip: kmetija
Nadstropje: pritličje
Stanje: Delno prenovljen
Velikost: 170,30 m²
Parcela: 94.602,00 m²
Leto izgradnje: 1988
Šifra oglasa: PD229012668722UG
Energetski razred: E (105-150 kWh/m²a)

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

predstavljamo vam idilično posestvo na izredno sončni lokaciji,  oddaljeno le petnajst minut iz Ptuja v kraju Dolena pod Ptujsko Goro .

Kmetija z lepo urejeno hišo, gospodarskim objektom, manjšim objektom za bivanje, farmo za piščance  je obdana  z gozdom  in travniki  s prelepim  razgledom na okoliške hribe.

Odlična lokacija ponuja možnost zasebnega posestva ali kot dolgoročna investicija za turizem. 

Posestvo je bilo vseskozi skrbno vzdrževano, zato je vselitev v hišo možna takoj. Velika dodana vrednost je, da ima dva  lastna vodna vira. Do hiše vodi lepo urejena  asfaltna cesta. Do AC priključka je par minut.

Travniki, ki obdajajo kmetijo so bili skozi vsa leta vzdrževani in košeni. Prav tako je v obtoku piščančja farma za 15.000 piščancev. Gozd je pretežno poraščen z listavci in zadnjih 10 let ni bil izkoriščan.

Izredna lokacija, ki omogoča hiter dostop do mest Ptuj in  Maribor ter leži ob meji s Hrvaško,  vam nudi zasebnost in idilično naravo ter omogoča bližino vse potrebne infrastrukture in lahek dostop do AC priključka. 

STANOVANJSKA HIŠA

Stanovanjska hiša je bila zgrajena leta 1988 in je bila v letu 2018 obnovljena zunanjost (streha, fasada) ter tudi notranjost. HIša ni podkletena, vendar je v spodji etaži, kjer je tudi eden od vhodov v hišo kurilnica, velika soba za druženje in vinska klet z barom ter shramba. Notranje stopnice vodijo v pritličje. kjer je tudi glavni vhod v hišo (iz zadnje strani). V tem delu so kuhinja z dnevno bivalnim prostorom, kjer stoji tudi krušna peč, glavna spalnica ter kopalnica. Dnevna soba in kuhinja imata balkon čez celotno širino hiše. V mansardi so tri spalnice in velika kopalnica ter pokrita terasa. 

Hiša ima varovanje s kamerami. Ogrevanje je kombinirano na peč na olje ali na drva ter v kombinaciji s krušno pečjo. Okna so lesena z roletami. Brez skrbi si lahko omislite sončno elektrarno, saj je lega zelo ugodna.

Kmetija je lahko popolnoma samozadostna, saj ima veliko obdelovalnih površin, površin za pašo, hlev-piščančjo farmo in možnosti za dodatni razvoj. 

Stavbnega zemljišča na posestvu je 2954 m2, kar omogoča dodatno gradnjo oz. nadomestno gradnjo. Vseh površin skupaj pa 94602 m2.

Posestvo priporočamo tistim, ki iščejo mirno lokacijo, z lahkim dostopom do glavne ceste ter tudi tistim, ki v lokaciji in naravi vidijo priložnost za kmetovanje ali

turizem.

 

Se vidimo doma

CONEXA

Oprema

kurilno olje
ogrevanje na drva
kamere
osnovno pohištvo
kabelska televizija
vrt
pomivalni stroj

Ostalo

balkon
garaža
več parkirnih mest
zemljiška knjiga
shramba