Zadarska županija, Pag

Počitniški objekt apartma

  • Površina 525 m²

  • Št. sob 20

  • Št. kopalnic 8

PP229012668715UG

prodaja

Cena

880.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Zadarska županija Pag Pag
vrsta objekta: počitniški objekt
tip: apartma
Stanje: Delno prenovljen
Velikost: 525,00 m²
Parcela: 550,00 m²
Leto izgradnje: 1989
Šifra oglasa: PP229012668715UG

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

v ponudbi imamo izjemno priložnost za nakup nepremičnine  z več apartmaji na otoku Pagu, Hrvaška. Objekt se nahaja 150 m od morja in čudovite prodnate plaže. Vsi apartmaji imajo pogled na morje.

Nepremičnina  leži v kraju Vidalići, ki je le 10 minut oddaljen od postajališča za trajekt. Vidalići so majhen zaselek, v mirnem delu otoka Paga, par kilometrov oddaljeni od enega glavnih središč otoka, Novalje. Zemljišče v obsegu 550  m2 je na krasni, sončni lokaciji, z lahkim dostopom iz glavne ceste, ki povezuje kraj Novalja in Žigljen, kjer pristaja trajekt. Do glavnega mesta Pag je 29 kilometrov, lepe asfaltirane ceste.

Apartmajska hiša je bila vsa leta skrbno vzdrževana s strani lastnikov, zato apartmaji potrebujejo le rahlo  osvežitev, v kolikor si želite modernega izgleda, v nasprotnem primeru pa so takoj pripravljeni za oddajanje, saj so vsa leta polno zasedeni s stalnimi gosti.

HIša je razdeljena na 7 apartmajev. 

APARTMA 1

Spodnji apartma v pritličju je največji in ima direktni izhod na vrt in zelo veliko pokrito teraso. Obsega kuhinjo z jedilnico, prostorno dnevno sobo z izhodom na vrt in teraso, hodnik iz katerega dostopate v dve ločeni kopalnici s stranišči in na drugo stran v dve veliki spalnici. Levo in desno od apartmaja sta garaži za dva avtomobila, v zadnjem delu povezani med seboj. V tem delu se nahajajo shramba in pralnica.

APARTMA 2 IN 3

Apartma 2 in 3 se nahajata v 1. nadstropju hiše, levo in desno. Imata vsak po dve spalnici, skupni bivalni prostor z kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, z izhodom na pokrito teraso, s pogledom na morje. Apartmaja imata tudi veliko kopalnico s straniščem. Imata ločene vhode, vsak s svoje strani. 

 

APARTMA 4 IN 5

Apartmaja se nahajata v 2. nadstropju hiše in imata ločen vhod, vsak na svoji strani objekta. Prav tako obsegata po dve spalnici, skupni bivalni prostor z kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, z izhodom na pokrito teraso, s pogledom na morje. Apartmaja imata tudi veliko kopalnico s straniščem.

 

APARTMA 6 IN 7

Apartmaja sta čisto na vrhu hiše in sta delno mansardna. Imata skupno panoramsko teraso, ki predstavlja sanjski pogled na celotni zaliv in morje. Vsak od apartmajev ima po dve spalnici in skupen bivalni del z dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo ter kopalnico s straniščem. 

 

Objekt leži v mirnem zaselku večih počitniških hiš, ki se v večini oddajajo v turistične namene. Cesta je asfaltirana in lepo urejena. Pred hišo je možno parkirati dva avtomobila, objekt pa ima urejena dodatna parkirišča spodaj ob glavni cesti. Spredaj je velik vrt, zasajen s primorskim drevjem, ki se nadaljuje na pokrito teraso spodnjega apartmaja. Tla vrta  so tlakovana. Levo in desno vodijo stopnice v zgornje apartmaje in urejeno dvorišče na zadnji strani objekta, ki je namenjeno za druženja, saj je na razpolago tudi kamin. Zemljišče je ograjeno in v zadnjem delu zasajeno ter ima možen izhod na pokrajino, ki je od zadaj.

 

Terase so idealne za sončenje in druženje s prijatelji. Poleg tega je na voljo tudi veliko zemljišča, ki vam nudi veliko možnosti za igro z otroci ali druženje  s prijatelji in družino.

 

Lokacija je izjemna za oddajanje v najem, spodnji apartma pa je urejen tako, da ga trenutno uporabljajo lastniki za lastne namene, zato bodo vsake počitnice tako še bolj popolne, ker boste lahko tudi sami uživali v soncu in kristalno čistem morju, in hkrati imeli polno zasedene kapacitete ostalih apartmajev s strani turistov.

Hiša je bila vseskozi urejana in  vzdrževana s strani lastnikov. Nova je streha, nova so okna (pvc s polkni). Nove so tudi kuhinje v apartmajih. Obnovljene so spalnice in prebarvana je fasada.  Urejene so ograje teras in stopnišč. Po tleh v apartmajih je kermika. V vseh apartmajih so klima, satelitska televizija in wifi.  Kopalnice imajo prenovljene tuš kabine.

Dostop do plaže je urejena pot. Do plaže je 150 metrov. V naselju sta lokalna trgovina in restavracija, bar ter sladoled.  V bližini je pekarna. plaža je prodnata. Urejeni so tudi pomoli. Na novo se urejata  kolesarska in sprehajalna pot ob morju. 

 

Nakup nepremičnine je odlična priložnost za tiste, ki si želite sami bivati na morju in hkrati oddajati več apartmajev v turistične namene.

Ne zamudite priložnosti, da postanete lastnik te čudovite nepremičnine na eni najboljših in najbolj priljubljenih  lokacij hrvaške obale.

 

Kontaktirajte nas in si zagotovite svoj košček raja na hrvaški obali in varno investicijo za prihodnost.

Se vidimo,

CONEXA

Oprema

klima
skupna garaža
kabelska televizija
kabelski internet
vrt
ograjeni vrt
pomivalni stroj
pogled na morje
družinam prijazno (bližina parkov
vrtcev
..)

Ostalo

balkon
terasa
shramba v kleti
garaža
dve parkirni mesti
zemljiška knjiga
shramba