Podravska, Maribor

Hiša samostojna

  • Površina 243 m²

  • Št. sob 6

  • Št. kopalnic 2

PH229012668711UG

prodaja

Cena

318.900,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Maribor Pobrežje
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
Stanje: renoviran
Velikost: 242,80 m²
Parcela: 604,00 m²
Leto izgradnje: 1985
Šifra oglasa: PH229012668711UG
Energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

v ponudbi imamo veliko družinsko hišo na zelo iskani lokaciji v Mariboru, na Pobrežju. Hiša leži v slepi ulici, blizu vse potrebne infrastrukture in ima vse udobje, ki jo potrebujete za bivanje. 

Zemlljišče je v celoti ograjeno. V srednjem delu je asfaltirano, zadaj pa je posajena trava in sadno drevje ter  so narejene visoke grede. 

Hiša je zasnovana kot dvodružinska in je v obliki črke L, z dozidano ogromno garažo, ki jo z glavno hišo povezuje pokrita letna kuhinja z delno pokritim dvoriščem. Nad garažo je prostorna terasa, ki jo lahko povežete z dnevno sobo zgornjega nadstropja.

V spodnjem delu imamo velik bivalni del, ki je trenutno v fazi renovacije in ga lahko uredite po svoje.Prav tako sta v pritličju dve palnici, predsoba in kopalnica s straniščem. V zgnornji etaži je moderna kuhinja s shrambo, kopalnica s straniščem, velika dnevna soba in spalnica. Ločeno je v zgornjem nadstropju še ena soba z garderobno sobo z izhodom na balkon in predsobo ter podstrešjem, ki ga je možno urediti v bivalni prostor z kuhinjo in jedilnico ter dnevno sobo. Po tleh so položeni parket, laminati in keramika.

Hiša je bila zadnja leta prenovljena. Del spodnjega nadstopja je v renoviranju, v 4. gradbeni fazi ( velik bivalni del).

Hiša je bila vseskozi skrbno vzdrževana s strani lastnikov, zato na njej ni potrebnih dodatnih vlaganj. Streha je pločevinasta, fasada je demit, okna  so PVC z roletami. 

Ogrevanje je kombinirana peč na pelete ali drva, na strehi so solarne celice za toplo vodo. 

Velika dodana vrednost je lasten vodni vir, saj ima hiša vodnjak, katerega lahko uporabljate za zalivanje rož ali pranje avtomobilov.

Hiša leži na izredni lokaciji, kjer je vse dostopno peš, prav tako pa imate lahek dostop do obvoznice in AC.

 

Priporočamo jo vsem, ki si želite veliko prostora in udobja in iščete lokacijo, kjer boste uživali v miru, pa vendar boste imeli hiter in enostaven dostop do vsega, kar potrebujete.

Primerna je tudi za tiste, ki imate dejavnost, saj si lahko v  spodnjem delu uredite poslovne prostore. Garaža ima tudi kanal za avtomehanične storitve.

 

Se vidimo v vašem novem domu, 

CONEXA

Oprema

klima
radiatorsko ogrevanje
ogrevanje z lesno biomaso
ogrevanje na drva
skupna garaža
telefon
optika
kabelska televizija
kabelski internet
vrt
ograjeni vrt
pralni stroj
pomivalni stroj
družinam prijazno (bližina parkov
vrtcev
..)

Ostalo

balkon
terasa
garaža
pokrit parkirni prostor
več parkirnih mest
zemljiška knjiga
shramba

Podobne nepremičnine