Podravska, Maribor

Hiša vrstna

  • Površina 91 m²

  • Št. sob 3

  • Št. kopalnic 2

PH229012668707UG

prodaja

Cena

139.900,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Maribor Tezno
vrsta objekta: hiša
tip: vrstna
Nadstropje: pritličje
Stanje: originalno
Velikost: 91,20 m²
Leto izgradnje: 1976
Šifra oglasa: PH229012668707UG
Energetski razred: E (105-150 kWh/m²a)

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

v ponudbi imamo čudovito in urejeno vrstno hišo na Teznem. Hiša se nahaja ob gozdu, v urejenem naselju drugih vrstnih hiš. 

Zemljišče je v celoti ograjeno. Pred hišo je dovolj prostora za parkiranje avtomobila. Za hišo je čudovita, pokrita terasa in urejen vrt, na kateri boste lahko uživali , skriti pred očmi sosedov. Parcela je ravna in lahko dostopna. Do AC je 2 minuti, do centra mesta 10 minut. V bližini pa je vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, zdravstveni dom, trgovine). Hiša ima tudi garažo za en avtomobil.

Notranjost hiše je zelo prostorna in primerna za družine. Najprej vstopimo v  predprostor, iz katerega je na desno shramba za shranjevanje orodja ter stranišče, na levo je kuhinja, naravnost pa ogromen bivalni prostor z dnevno sobo in jedilnico. Iz dnevne sobe je izhod na pokrito teraso in vrt. Pod stopnicami, ki vodijo v zgornje nadstropje , je urejen prostor za shranjevanje. V zgornji etaži so velika spalnica, kopalnica s straniščem in otroška soba.

Po tleh je položen parket in keramika ter topli pod pvc.  Okna so dvoslojna,  lesena. 

Ogrevanje je centralno, na električno peč.

Hiša se prodaja opremljena in je primerna za vselitev. V kolikor ji želite dodati sodoben izgled, pa jo prenovite po svojem okusu.

Priporočamo jo za nakup družinam in tistim, ki si želijo bivati v urejenem okolju, z hitrim dostopom do AC povezav in mesta.

Vsa leta je bila hiša skrbno vzdrževana s strani lastnikov, zato je zelo lepo ohranjena. Prodaja se popolnoma opremljena.

 

Se vidimo v vašem novem domu, 

CONEXA

Oprema

radiatorsko ogrevanje
osnovno pohištvo
kabelska televizija
kabelski internet
vrt
ograjeni vrt

Ostalo

atrij
garaža
parkirno mesto
zemljiška knjiga
shramba

Podobne nepremičnine