Podravska, Lenart

Hiša samostojna

  • Površina 311 m²

  • Št. sob 5

  • Št. kopalnic 2

PH229012668704UG

prodaja

Cena

179.900,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Lenart Zgornja Voličina
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
Stanje: Delno prenovljen
Velikost: 310,80 m²
Parcela: 2.385,00 m²
Leto izgradnje: 1989
Šifra oglasa: PH229012668704UG
Energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

predstavljamo vam čudovito družinsko hišo, v idilični naravi v kraju Voličina.  Stanovanjska hiša je bila zgrajena leta 1989 in je zasnovana kot velika družinska hiša, ki vam nudi veliko udobja in je obdana s prekrasno okolico, na kateri so zasajena različna drevesa  in drugo okrasno cvetje ter grmičevje.  Bivalne površine je 161 m2.

Hišo sestavljajo klet, pritličje in zgornje nadstropje. V kleti je garaža za dva avtomobila,  večnamenska soba,  stranišče,  kurilnica ter shramba.

Pritličje je namenjeno bivanju, zato v tem delu najdemo prostorno kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, ki se raztezajo čez polovico etaže in nam resnično nudijo prostor za druženje. V dnevni sobi je krušna peč, ki vam ob mrzlih večerih pričara prijetno vzdušje, hrati pa tudi poskrbi, da so stroški ogrevanja med kurilno sezono manjši.

Iz dnevne sobe je tudi izhod na balkon, ki je s stopnicami povezan z zelenico. V tej etaži je tudi kopalnica in ločeno  stranišče ter spalnica in otroška soba. Sobi imata izhod na ogromno teraso, na kateri lahko brezskrbno uživate.

Hiša ima  notranje stopnišče, ki je zelo široko in domiselno vpleteno v celotno zgradbo.

V zgornjem nadstropju  so tri sobe, od tega sta dve čudoviti  sobi z galerijo, od katerih ima ena  svoj balkon. Zgoraj je tudi kopalnica s straniščem. 

Hiša je zelo svetla, saj ima veliko oken in je pozicionirana na sončni legi. Okna so lesena, v pritličju pa so nekatera tudi nova, PVC. V zgornjem nadstropju  so položena kvalitetna orehova lesena tla, v pritličju pa laminat in pa keramika.

 

Ogrevanje je novo,s pečjo na pelete.  Kritina strehe je bobrovec. Kanalizacija je urejena z dvoprekatno greznico.

 Hiša stoji v zaselku drugih hiš, vendar ima svojo zasebnost, saj je zemljišče okrog hiše zelo veliko. 

Dovozna pot k hiši je asfaltirana in lepo urejena. Pred hišo je tparkirni prsotor za najmanj dva avtomobila Vhod v hišo je lahko iz kletne etaže ali iz pritličja. 

Hiša je primerna za družine, ki si želijo bivanja v prelepi naravi. Oddaljenost od Maribora  je 20 minut ali Lenarta 10 minut. Šola je oddaljena 1 km. Vsa potrebna infrastruktura pa 1,5 km.

Veselimo se, da vam pokažemo hišo v idilični naravi, z veliko prostora za vse družinske člane in druženja s prijatelji.

Se vidimo v vašem novem domu.

CONEXA

 

Oprema

radiatorsko ogrevanje
ogrevanje z lesno biomaso
telefon
kabelska televizija
kabelski internet
vrt
pomivalni stroj

Ostalo

balkon
terasa
shramba v kleti
garaža
več parkirnih mest
zemljiška knjiga
shramba

Podobne nepremičnine