Podravska, Maribor

Hiša dvojček

  • Površina 172 m²

  • Št. sob 4

  • Št. kopalnic 2

PH229012668703UG

prodaja

Cena

305.671,81 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Maribor Pobrežje
vrsta objekta: hiša
tip: dvojček
Nadstropje: pritličje
:
Stanje: novogradnja
Velikost: 171,66 m²
Parcela: 245,00 m²
Leto izgradnje: 2023
Šifra oglasa: PH229012668703UG

Opis nepremičnine

Ekskluzivno vam predstavljamo NATURA POBREŽJE- novogradnje sodobno in moderno zasnovanih 8 enot dvojčkov, s pripadajočim zemljiščem. 

Dvojčki se nahajajo v mirnem naselju individualnih hiš, na Pobrežju. Na eni strani boste v bližini Stražunskega gozda, na drugi blizu centra mesta in AC povezav.

Vse enote zagotavljajo maksimalno izkoriščenost prostora, veliko naravne svetlobe v stanovanju, kvalitetno preživljanje prostega časa na lastnem vrtu, ki vam nudi zasebnost in mir.

Novogradnje sestavljajo štiri enote dvojčkov. Gradnja je moderna in sodobno zasnovana, v dveh etažah. Pred hišami so lastna parkirišča, za hišo udobna zelenica.

Gradnja je klasična opečna. Materiali so kakovostni. Hiše imajo talno ogrevanje s toplotno črpalko. Vgrajen je prezračevalni sistem. Vse skupaj vam tako zagotavlja nizke stroške  porabe in hkrati zagotavlja najvišjo kvaliteto bivanja. V kolikor boste kot novi lastnik želeli povečati energetsko učinkovitost, vam bo investitor omogočil inštalacijo za vgradnjo sončne elektrarne in polnilnico za električne avtomobile.

Pripadajoča zemljišča so velika med 300 in 350 m2.

 

 

RAZPOREDITEV – dvojček 1:

Objekt je etažnosti P +1, tlorisno zasnovani pravokotne oblike.

 

Bruto površina dvojčka znaša 343,32 m2, neto površina 257,34 m2.

 

PRITLIČJE (115,50 m2): predsoba, WC, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, stopnišče, shramba, utility, hodnik.

 

NADSTROPJE (141,84 m2): Hodnik, spalnica z garderobo, kopalnica, 2 sobi, kopalnica, terasa.

 

POSAMEZNA ENOTA DVOJČKA je neto površine 128,67 m2

 

RAZPOREDITEV – dvojček 2 in 3:

Objekt je etažnosti P +1, tlorisno zasnovani pravokotne oblike.

 

Bruto površina dvojčka znaša 322,80 m2, neto površina 238,22 m2.

 

PRITLIČJE (116,80 m2): predsoba, WC, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, predprostor, stopnišče, shramba, utility, hodnik.

 

NADSTROPJE (121,42 m2): Hodnik, spalnica, kopalnica, 2 sobi, kopalnica.

 

POSAMEZNA ENOTA DVOJČKA je neto površine 119,11 m2

 

RAZPOREDITEV – dvojček 4:

Objekt je etažnosti P +1, tlorisno zasnovani pravokotne oblike.

 

Bruto površina dvojčka znaša 311,49 m2, neto površina 230,45 m2.

 

PRITLIČJE (113,31 m2): garderoba, WC, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, stopnišče, shramba, utility, hodnik.

 

NADSTROPJE (117,14 m2): Hodnik, spalnica, kopalnica, 2 sobi, kopalnica.

 

POSAMEZNA ENOTA DVOJČKA je neto površine 115,23 m2

 

 

 

 

KONSTRUKCIJA OBJEKTA

Nosilno konstrukcijo objekta bo predstavljala opečne stene in medetažnih armiranobetonska plošča. Temeljenje bo izvedeno s temeljno ploščo debeline 25 cm. Debelina nosilnih stenskih konstrukcij na obodu bodo 25 cm, vse nenosilne stene bodo debelin 20 cm ali manj. Predvidena debelina armirano-betonske medetažne plošče med pritličjem in nadstropjem je 20 cm. Svetla višina stanovanj (od gotovih tal do stropa) bo v pritličju znašala 260 cm, razen v nadstropju, kjer bo višina 265 cm. Vsi stropi v stanovanjih in stopniščih bodo glajeni in barvani z disperzijskimi barvami.

 

TOPLOTNA IZOLACIJA

Objekt bo toplotno izoliran in grajen skladno z zahtevami tehnične smernice učinkovite rabe energije TSG-01-004:2010. Zunanji zidovi objekta so termo izolirani 20 oz. 25 cm in zaglajeni – tankoslojna fasada / kot npr. demit. Barva po izvoru arhitekta. Del fasade se lahko zaključi z drugimi materiali po izboru arhitekta, kot npr. les.

 

INŠTALACIJE

Vsa stanovanja bodo ogrevana s pomočjo izmenjevalnika toplote v toplotne črpalke (zrak - voda)  in talnega ogrevanja, prezračevanje z rekuperacijo in instalacijsko pripravo za invertersko klimo. Vsaka  enota  ima svojo električno omarico in se obravnavana  kot ločena, samostojna enota s kompletno svojo inštalacijo. Prav tako, bo vsaka enota opremljena z inštalacijami za morebitni kasnejši priklop sončne elektrarne in polnilne postaje za e-vozila.

 

SENČENJE

Na vseh oknih bodo nameščena zunanje žaluzije na elektro pogon.

 

KANALIZACIJA

Fekalna kanalizacija bo priključena na sistem javnega kanalizacijskega omrežja za komunalno odpadno vodo preko novega revizijskega jaška, vsa meteorna voda pa bo ponikala na zemljišču pripadajočem posamezni stanovanjski enoti.

 

STAVBNO POHIŠTVO

Objekt ima 3-slojna panoramska okna z ALU žaluzijami na elektro pogon, bodo iz PVC okvirjev. Vhodna vrata v stanovanja bodo enokrilna,  protivlomna zvočno izolativna, s kovinskim jedrom in kovinskim podbojem, opremljena z možnostjo električnega odklepanja. Vhodna vrata v stanovanja bodo dimenzijah 140/230 cm.

Notranja vrata bodo suho montažna, svetlih mer 80/210 cm in  90/210 debelina podboja prilagojena debelini sten. Kljuke vrat bodo dvotočkovne kromirane.

 

TLAKI

Izvedeni bodo klasični betonski plavajoči estrihi debeline 6 cm s predpisano toplotno izolacijo debeline 10 cm ter zvočno izolacijo.

 

FINALNI TLAK

  • Tlaki predprostorov hodnikov bodo v kvalitetni keramiki.
  • Tlaki sanitarij in kopalnic stanovanj bodo prav tako v kvalitetni keramiki.
  • Tlaki dnevnih sob in kuhinj bodo v gotovem hrastovem parketu I. klase z zaključnimi letvicami
  • Tlaki stopnišča  bodo v gotovem hrastovem parketu I. klase
  • Tlaki balkonov, utility  in teras bodo v kvalitetni keramiki. 

 

STREHA

Streha na vseh stavbah je zasnovana kot simetrična dvokapnica v naklonu 20 stopinj. Slemena potekajo vzdolž daljše stranice, v smeri SV – JZ, kar je v skladu s potekom sleme okoliških stavb. Predvideno je kritje s temno opečno kritino. Streha je v celoti podeskana, na njo so pritrjene kontra letve, ki služijo kot zračni most. Pritrjene so v špirovce z žeblji dolžine 150mm. Prečno na njih so pritrjene letve, na katere se polaga kritina. Prečne letve morajo biti pritrjene z žeblji dolžine najmanj 100 mm. Zasnova strehe je v skladu s predpisi Odloka o PUP, ki ne predpisuje podrobnih meril glede oblike streh.

 

KLEPARSKA DELA

Vsa kleparska dela na objektu bodo izvedena v pločevini, vroče cinkana in barvana. Gre za streho,  vertikalne odtoke… Vertikalni odtoki žlebov so skriti v fasadi.

 

ZUNANJA UREDITEV

Zunanji del, ki ni pod tlaki se zatravi, posajene bodo grmovnice in drevesa. Vsaki stanovanjski enoti je zagotovljeno 2 parkirni mesti.

 Možnost dokupa dodatnega zemljišča nasproti stanovanjskih enot, ki ga lahko koristite za parkirišče, vrtno uto, zelenjavni vrt ali prostor za igrala.

 

Priporočamo nakup  vsem, ki si želite hiše, ki je dovolj velika za družine in leži na TOP lokaciji v Mariboru. V bližini je vsa potrebna infrastruktura, ki vam omogoča, da prihranite čas, a hkrati uživate v mirnem okolju. Investitor je družinsko podjetje, ki poleg moderne gradnje, nudi kakovost in kvaliteto bivanja.

Vselitev bo možna v jeseni.

Cene se razlikujejo glede na velikost posamezne enote.  Oglaševana cene ne vključuje 9,5% DDV.

Se vidimo doma,

CONEXA

Oprema

talno ogrevanje
ogrevanje s toplotno črpalko
telefon
optika
kabelski internet
vrt
ograjeni vrt
rekuperacija

Ostalo

atrij
terasa
dve parkirni mesti
več parkirnih mest
zemljiška knjiga
shramba

Podobne nepremičnine