Primorsko-goranska žup., Rab

Počitniški objekt apartma

  • Površina 205 m²

  • Št. sob 9

  • Št. kopalnic 5

PP229012668701IV

prodaja

Cena

690.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Primorsko-goranska žup. Rab Barbat na Rabu
vrsta objekta: počitniški objekt
tip: apartma
Nadstropje: pritličje
:
Stanje: originalno
Velikost: 205,00 m²
Parcela: 1.006,00 m²
Leto izgradnje: 1981
Šifra oglasa: PP229012668701IV

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

v ponudbi imamo izjemno priložnost za nakup nepremičnine  na otoku Rabu, Hrvaška.  Hiši se nahajata 280 m od morja in plaže, primerne za kopanje. 

Manjše posestvo, z dvema samostojnima hišama, leži v kraju Barbat. Zemljišče v obsegu 1006 m2 je na krasni, sončni lokaciji, z lahkim dostopom iz glavne ceste, ki povezuje glavno mesto Rab in Mišnjak, kjer pristaja trajekt.

HIši sta razdeljeni na 3 apartmaje. Dva apartmaja v prvi hiši sta v dveh etažah. Apartma v drugi samostojni hiši je v prvem nadstropju hiše. Apartma ima zunanji vhod in veliko teraso s pogledom na morje.  Ima velik bivalni prostor, s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, kopalnico s straniščem in dve veliki spalnici. Pod stanovanjem se nahaja ogromna garaža, ki si jo lahko po želji preuredite v še en apartma.

Apartmaja v prvi hiši, obsegata v pritličju bivalni del (kuhinja, jedilnica dnevna soba), kopalnico s straniščem, v prvem nadstropju pa se nahajata dve spalnici in kopalnica s straniščem. Ena izmed spalnic ima dostop na veliko teraso, s pogledom na morje. Oba apartmaja sta po prostorih identična. Spodaj imata skupno teraso, ki se razteza čez celotno hišo. 

Pred hišami je velik prostor za parkiranje in  igranje . Na vrtu so zasajena različna drevesa in grmovnice, ki poudarijo sredozemski pridih okolice.

Na terasi je kamin, ki ga lahko uporabljate ob druženjih in peko na žaru.

Terase so idealne za sončenje in druženje s prijatelji. Poleg tega je na voljo tudi veliko zemljišča, ki vam nudi veliko možnosti za različne dejavnosti in hobije.

 

Lokacija je izjemna, zato bodo vsake počitnice tako še bolj popolne, saj boste uživali v soncu in kristalno čistem morju.

Posest je bila vseskozi skrbno vzdrževana s strani lastnikov, zato potrebuje le manjšo prenovo, da se približa sodobnim trendom in omogoči še udobnejše bivanje. Zemljišče je ograjeno, zato vam nudi večjo zasebnost in varnost.

 

Ne zamudite priložnosti, da postanete lastnik te čudovite nepremičnine na eni najboljših lokacij hrvaških otokov.  Ne glede na to, ali jo boste uporabljali zase in svojo družino ali jo kupili za investicijo, bo to odlična odločitev.

 

Kontaktirajte nas in si zagotovite svoj košček raja na hrvaški obali!

Se vidimo,

CONEXA

 

 

Oprema

klima
ogrevanje z elektriko
vrt
ograjeni vrt
pralni stroj
pomivalni stroj

Ostalo

atrij
balkon
terasa
garaža
več parkirnih mest
zemljiška knjiga
shramba