Primorsko-goranska žup., Rab

Počitniški objekt apartma

  • Površina 226 m²

  • Št. sob 2

  • Št. kopalnic 1

PP229012668701IV

prodaja

Cena

218.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Primorsko-goranska žup. Rab Barbat na Rabu
vrsta objekta: počitniški objekt
tip: apartma
Nadstropje: pritličje
:
Stanje: originalno
Velikost: 226,00 m²
Parcela: 152,00 m²
Leto izgradnje: 1981
Šifra oglasa: PP229012668701IV

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

v ponudbi imamo izjemno priložnost za nakup nepremičnine  na otoku Rabu, Hrvaška.  Hiša se nahaja 280 m od morja in plaže, primerne za kopanje. 

Manjše posestvo, z dvema samostojnima hišama, leži v kraju Barbat. Zemljišče v obsegu 1006 m2 je na krasni, sončni lokaciji, z lahkim dostopom iz glavne ceste, ki povezuje glavno mesto Rab in Mišnjak, kjer pristaja trajekt.

Apartma v drugi samostojni hiši je v prvem nadstropju hiše. Apartma ima zunanji vhod in veliko teraso s pogledom na morje.  Ima velik bivalni prostor, s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, kopalnico s straniščem in dve veliki spalnici. Pod stanovanjem se nahaja ogromna garaža, ki si jo lahko po želji preuredite v še en apartma.

Pred hišami je velik prostor za parkiranje in  igranje . Na vrtu so zasajena različna drevesa in grmovnice, ki poudarijo sredozemski pridih okolice.

Lokacija je izjemna, zato bodo vsake počitnice tako še bolj popolne, saj boste uživali v soncu in kristalno čistem morju.

Posest je bila vseskozi skrbno vzdrževana s strani lastnikov, zato potrebuje le manjšo prenovo, da se približa sodobnim trendom in omogoči še udobnejše bivanje. Zemljišče je ograjeno, zato vam nudi večjo zasebnost in varnost.

Ne zamudite priložnosti, da postanete lastnik te čudovite nepremičnine na eni najboljših lokacij hrvaških otokov.  Ne glede na to, ali jo boste uporabljali zase in svojo družino ali jo kupili za investicijo, bo to odlična odločitev.

 

Kontaktirajte nas in si zagotovite svoj košček raja na hrvaški obali!

Se vidimo,

CONEXA

 

 

Oprema

ogrevanje z elektriko
vrt
ograjeni vrt
pralni stroj
pomivalni stroj

Ostalo

balkon
terasa
garaža
več parkirnih mest
zemljiška knjiga
shramba