Savinjska, Celje

Hiša samostojna

  • Površina 393 m²

  • Št. sob 5

  • Št. kopalnic 2

PH229012668699UG

prodaja

Cena

570.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Savinjska Celje Škofja vas
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
Nadstropje: pritličje
Stanje: originalno
Velikost: 393,40 m²
Parcela: 4.761,00 m²
Leto izgradnje: 2008
Šifra oglasa: PH229012668699UG

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

v ponudbi imamo za vas izredno priložnost nakupa nepremičnine na TOP lokaciji direktno ob Šmartinskem jezeru. Le par minut oddaljeno od Celja, pa vendar v osrčju narave, vas pričakuje čudovito posestvo tik ob Šmartinskem jezeru. Posestvo ima direkten dostop do obrežja jezera.

Na posestvu se nahajata dve večji stanovanjski hiši, od katerih je ena v celoti dokončana in čaka na vselitev novega lastnika, druga pa je v 3.podaljšani gradbeni fazi in je bila mišljena kot turistični objekt s 4 apartmaji in skupnimi prostori v pritličju. 

Posestvu priprada 10.700 m2 zemljišča, ki sega do obrežja jezera in  katerega bi lahko izkoristili za poslovno priložnost v turizmu in razširili svojo ponudbo.

 

OBJEKT 1-STANOVANJSKA HIŠA

Hiša je čudovita moderna gradnja, umeščena v prekrasno okolje, ki vam nudi izredno zasebnost.Zgrajena je v treh etažah ( M+N+P). V pritličju je odprt osrednji prostor, namenjen za druženje, s krušno pečjo in izhodom na vrt oz. letno kuhinjo. Tukaj se nahajajo tudi tehnični prostori (klet, shramba in kotlovnica) ter ogromna garaža za vsaj 3 avtomobile. Garaža ima zeleno streho, katero koristite kot poletno teraso. V pritličju sta tudi kopalnica s straniščem.

V prvo nadstropje vas vodijo notranje stopnice  ali ločen zunanji vhod iz zgornje dovozne poti. V tem delu je velik bivalni prostor s kaminom, ki zajema dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo z izhodom na pokrit balkon ter zeleno teraso. Tako iz balkone kot terase imate prečudoviti razgled na Šmartinsko jezero. V tem nadstropju so še večja spalnica z izhodom na balkon, kabinet ter stranišče s prostorom za sušilni/pralni stroj.

V zgornjem, mansardnem delu imamo glavno spalnico z dvema garderobnima sobama in balkonom, iz katerega je pogled na posestvo in Šmartinsko jezero. Na drugi strani pa se nahaja manjša soba ter ogromna kopalnica z jacuzzijem, tuš kabino in predpripravljenimi inštalacijami za savno.

Tla so položena z visokokvalitetno keramiko in parketom. Celotna hiša je klimatizirana. Stavba je odlično izolirana, zato nudi ugodno temperaturo v vseh letnih časih. Hiša se ogreva na kurilno olje in drva. V vseh etažah je možnost talnega oz. radiatorskega ogrevanja. Objker ima napeljana inštalacije za tehnično varovanje. Hiša ima čistilno napravo ter vse priključke (vodovod, elektrika in telefon ter kabelskko omrežje).

Hiša ima gradbeno in uporabno dovoljenje ter hiđno številko.

 

OBJEKT 2-APARTMAJSKI OBJEKT S SKUPNIMI PROSTORI

Drugi objekt na posestvu je zgrajen kot apartmajska hiša s  apartmaji  v zgornjih etažah (N +M) ter skupnimi in tehničnimi prostori v pritličju. Objekt je trenutno v 3.podaljšani gradbeni fazi, zato bi ga bilo potrebno samo dokončati.

Nastanitveni objekt je po klasifikaciji opredeljen kot stavba za kratkotrajno namestitev, njegova skupna velikost  znaša 365 m2. 

V pritličju, velikosti 135 m2, je po načrtu predviden velik skupni prostor, kuhinja, shrambe, WC in velika garaža, ki bi ga uporabljali koristniki apartmajev. V ta del lahko  dostopamo skozi tri ločene vhode. V prvem nadstropju, velikost 120 m2 in v mansardi, velikost 110 m2,  so po projektu predvideni trije apartmaji. Vsi so v dveh etažah in imajo dostop na balkone s čudovitim razgledom na Šmartinsko jezero. Izvedene so električne ter vodovodne instalacije. Apartmaji imajo lasten dostop iz zgornje dovozne ceste. ter parkirišče ob spodnjem delu objekta, kjer je dostop v pritličje in skupne prostore.

Stavba ima gradbeno dovoljenje in vse projekte.

V kolikor bi želeli objekt koristiti sami, ga lahko poljubno spremenite, saj ima veliko možnosti in ogromen potencial. 

 

OKOLICA

Dvorišče in dovozna pot na posestvo sta asfaltirana. Okolica je skrbno urejena in zasajena z okrasnimi rastlinami in sadnim drevjem.

Posestvo ponuja dovolj zasebnosti in leži tik nad Šmartinskim jezerom. Med hišama in jezerom je čudoviti travnik,ki je na eni strani obdan z gozdom in omogoča zasebnost in skrit pogled na posestvo. Hiši sta zato obdani  z naravo in prekrasnimi razgledi. 

Priporočamo tistim, ki vidijo poslovni razvoj  in možnosti v turizmu. Ali tistim, ki si želijo živeti proč od mestnega vrveža, v prekrasnem okolju, primernem za družine ter takim, ki jim veliko posestvo predstavlja svoj mir in užitek. 

V bližini sta mesti Celje in Vojnik. Vsa potrebna infrastruktura je dobro dosegljiva. Posestvo je ograjeno. Do AC povezav Maribor-Ljubljana je cca 5 km.

 Glede na predmet državnega prostorskega načrta za območje Šmartinskega jezera, ki obsega pet območij: območje Počitniški center, območje Prireditveno-rekreacijski center, območje Javno naravno kopališče, območje Igrišče za golf Prešnik in območje Javna infrastruktura, postanejo nastanitvene kapacitete pomemben dejavnik turistične ponudbe. Mestna občina Celje dopolnjuje državni program Šmartinskega jezera še z dodatnimi predvidenimi razvojnimi centri kot so: pešpoti, tematske poti in kolesarske steze, event center, javno naravno kopališče, golf igrišče z dvorcem Prešnik, kmečki turizem. Šmartinsko jezero postaja vedno bolj priljubljeno turistično območje.

 

Priporočamo nakup in se vidimo  v vašem novem domu,

CONEXA

Oprema

klima
talno ogrevanje
radiatorsko ogrevanje
kurilno olje
ogrevanje na drva
alarm
varovanje
skupna garaža
luksuzno pohištvo
osnovno pohištvo
telefon
kabelska televizija
kabelski internet
vrt
ograjeni vrt
pomivalni stroj

Ostalo

atrij
balkon
terasa
shramba v kleti
garaža
več parkirnih mest
zemljiška knjiga
shramba