Podravska, Selnica ob Dravi

Hiša samostojna

  • Površina 124 m²

  • Št. sob 4

  • Št. kopalnic 1

PH229012668697UG

prodaja

Cena

178.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Selnica ob Dravi Črešnjevec ob Dravi
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
Stanje: novogradnja
Velikost: 124,32 m²
Parcela: 702,00 m²
Leto izgradnje: 2012
Šifra oglasa: PH229012668697UG

Opis nepremičnine

Pozdravljeni!

Predstavljamo izredno priložnost za nakup novega doma.

V ponudbi imamo  novogradnjo, v 3. podaljšani gradbeni fazi na izredno sončni lokaciji,  pri kraju Selnica ob Dravi.

Ta novogradnja se nahaja na priljubljeni lokaciji v naselju Črešnjevec. Lokacijo odlikuje bližina vseh pomembnejših institucij, saj je do središča kraja Selnica ob Dravi samo kilometer, do Maribora pa 13 km. Tako se obenem nahajate v pristnem stiku z naravo, a hkrati imate  hiter dostop do  mesta; povezanost obojega pa vam zagotavlja udobno življenje, v mirnem družinskem okolju.

Hiša je zasnovana kot moderna dvokapnica, kjer so v pritličju utility, stranišče, predsoba in glavni bivalni prostor z izhodom na teraso in lično kuhinjo. V  zgornjem nadstropju so 3  spalnice in kopalnica.  Glavna spalnica ima tudi garderobno sobo.Zemljišče je veliko cca 700 m2.

Novogradnja je pripravljena v 3. podaljšani gradbeni fazi, ki pomeni, da je hiša zunaj komplet urejena, z zaključeno fasado, vgrajenimi okni, vrati in pripravljene vse inštalacije, pripravljena predinštalacija za toplotno črpalko ter narejene notranje stene. Urejena je okolica z zasaditvijo, urediti si je potrebno samo dovozno pot in parkirišče za avto. 

Gre za opečno gradnjo, ki omogoča kvalitetno  in prijetno bivanje. Hiša ima tudi opečno strešno kritino, PVC okna in demit  fasado. Ogrevanje je predvideno talno,s toploto črpalko (zrak-voda).

Okolica je ravno zemljišče, ki je urejeno s  travo in ostalimi okrasnimi rastlinmi. Na terasi sta pripravljena elektrika in voda. Voda je tudi na zemljišču, predvidena za vrtno pipo. Dovozna pot do hiš  je urejena. Hiše so locirane v prijetni, mirni ulici, razpršene gradnje.

Na zemljišču od zadaj je tudi vrtna hiška, v kateri je predviden vrtna lopa, letna kuhinja in stranišče. 

Hišo priporočamo za družine in tiste, ki si želijo bivanja v mirnem, naravnem okolju,  na izredno dobri lokaciji v bližini vse potrebne infrastrukture, bližina kraja Selnica ob Dravi in Maribor.

Priporočamo jo vsem, ki iščete moderno hišo na top lokaciji, ki si jo lahko uredite po svojih lastnih željah.

 

Se vidimo v vašem novem domu,

CONEXA

Oprema

telefon
kabelska televizija
kabelski internet
vrt
ograjeni vrt

Ostalo

terasa
dve parkirni mesti
zemljiška knjiga
shramba

Podobne nepremičnine