Podravska, Pesnica

Hiša dvostanovanjska

  • Površina 188 m²

  • Št. sob 4

  • Št. kopalnic 2

PH229012668691UG

prodaja

Cena

125.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Pesnica Jelenče
vrsta objekta: hiša
tip: dvostanovanjska
Nadstropje: pritličje
:
:
Stanje: Delno prenovljen
Velikost: 188,00 m²
Parcela: 969,00 m²
Leto izgradnje: 1971
Šifra oglasa: PH229012668691UG
Energetski razred: E (105-150 kWh/m²a)

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

 predstavljamo vam  hišo , na lepi in sončni lokaciji, med Pesnico in Šentiljem. V prodaji sta dve nadstropji hiše ( klet in pritljičje ) ter pripadajoče zemljišče.  Hiša je etažirana in razdeljena na 3 stanovanja. Oba stanovanja, ki sta v prodaji sta svetla in prostorna ter prenovljena. 

Hiša je lahko dostopna iz glavne ceste in ima urejene vse priključke. Steha je  menjana, opečnata okna so  nova PVC. Ogrevanje je urejeno na IR panele ali na olje.  Stanovanje je tudi klimatizirano.

STANOVANJE 1: se nahaja v pritličju večstanovanjske hiše.  Obsega veliko predsobo, kopalnico, tri spalnice in dnevni prostor ter kuhinjo z jedilnico. Kuhinja in dnevna soba imata izhod na teraso. Stanovanje je delno prenovljeno, zato se lahko vselite takoj. 

STANOVANJE 2: se nahaja v spodnjem delu hiše in je v celoti prenovljeno. Obsega atrij s pokrito teraso, predsobo, bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, spalnico in otroško sobo. V tem nadstopju sta tudi kopalnica in tehnični prostor oz. shramba.

Hiša oz. oba stanovanja sta odlična priložnost za investicijo ali dve družini, ki si želita bivati skupaj. Nudi ogromno zunanje površine, ki jo lahko dobro izkoristite za vrtnarjenje, igranje ali parkirišča.

 

Se vidimo doma, 

CONEXA

Oprema

klima
radiatorsko ogrevanje
kurilno olje
ogrevanje z elektriko
etažno gretje
osnovno pohištvo
telefon
kabelska televizija
kabelski internet
vrt
ograjeni vrt

Ostalo

balkon
shramba v kleti
več parkirnih mest
zemljiška knjiga
shramba