Podravska, Maribor okolica

Hiša samostojna

  • Površina 298 m²

  • Št. sob 6

  • Št. kopalnic 1

PH229012668689UG

prodaja

Cena

350.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Maribor okolica Razvanje
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
Nadstropje: pritličje
:
Stanje: renoviran
Velikost: 298,00 m²
Parcela: 546,00 m²
Leto izgradnje: 1997
Šifra oglasa: PH229012668689UG
Energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

predstavljamo vam čudovito družinsko hišo na izredni lokaciji v Mariboru. Hiša se nahaja v naselju enodružinskih hiš, v Razvanju pod Pohorjem. 

HIša je zelo prostorna, moderno opremljena  in takoj vseljiva. Funkcionalno razporejeni prostori, nudijo vso udobje tudi za večje družine. Razdeljena je v tri etaže: 

-KLET nudi prostorno garažo z elektično pomičnimi garažnimi vrati, tehnični prostor,pralnic ter shrambo in veliko sobo za druženje.

-PRITLIČJE je namenjeno bivalnemu delu in ga sestavljajo predprostor s hodnikom, ki povezuje dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico ter izhodom na veliko teraso, garderobno sobo in stranišče, spalnico, ter jedilnico, ki jo lahko  spremenite tudi v kabinet, delovno sobo ali dodatno otroško sobo. 

-NADSTOPJE je razdeljeno na knjižnico v predprostoru, dve otroški sobi, kopalnico s straniščem ter veliko glavno spalnico z lastnim balkonom.

Iz enega v drugo nadstropje vodijo lesene stopnice, ki dajo hiši čar domačnosti.

Hiša ima ograjen vrt, zasajen s tiso, zelenica ima namakalni sistem in robotsko košenje. Dodatno priročnost vam nudijo avtomatska ograjna in dvoriščna vrata. Vsa leta je bila okolica skrbno urejena s strani lastnikov in vrtnarja.

Hiša ima opečno kritino, demit fasado in ogrevanje na toplotno črpalko ter hlajenje s klimo. Okna so lesena s polkni. Hiša je varovana z alarmom.  V glavnem bivalnem prostoru je tudi velik kamin, ki ga lahko izkoristite za ogrevanje v prehodnih obdobjih ali kot ambientalni dodatek prostora.

Prodaja se opremljena in je takoj vseljiva.

Lokacija je vrhunska, saj leži hiša v naselju ob vznožju Pohorja, zato imate v bližini mnogo pešpoti, do vzpenjače 5 minut,  do AC obvoznice minuto, do centra mesta 5-10  minut.

Priporočamo jo družinam, ki iščejo mirno okolje, blizu centra mesta. Hiša vam nudi vse kar potrebujete za prijetno bivanje in je vseljiva takoj, brez dodatnih vlaganj.

Se vidimo v vašem novem domu,

CONEXA

 

Oprema

klima
talno ogrevanje
radiatorsko ogrevanje
ogrevanje s toplotno črpalko
domofon
alarm
optika
kabelska televizija
kabelski internet
vrt
ograjeni vrt
pomivalni stroj

Ostalo

balkon
terasa
shramba v kleti
garaža
parkirno mesto
več parkirnih mest
zemljiška knjiga
shramba

Podobne nepremičnine