Podravska, Maribor

Hiša samostojna

  • Površina 170 m²

  • Št. sob 3

  • Št. kopalnic 1

PH229012668663UG

prodaja

Cena

268.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Maribor Tabor
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
Stanje: originalno
Velikost: 170,00 m²
Parcela: 569,00 m²
Leto izgradnje: 1952
Šifra oglasa: PH229012668663UG
Energetski razred: E (105-150 kWh/m²a)
Conexa d.o.o.

Urška Gričnik

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

predstavljamo vam čudovito manjšo hišo z urejenim zemljiščem v velikosti 600 m2, na odlični lokaciji v Mariboru. Nepremičnina se nahaja na Taboru, v urejenem naselju samostojnih hiš. Lega hiše je zelo sončna in lahko dostopna, predvsem zelo primerna za družine, ki si želijo bivati v Mariboru, vendar ne v  vrvežu, temveč v idiličnem, mirnem okolju.

Vsa leta  je bila lepo vzdrževana, zato je takoj primerna za vselitev.  V kolikor pa bi jo želeli preurediti po lastnem okusu, to ne bo prevelik zalogaj, saj bi ji v tem primeru morali vnesti samo kanček modernosti in preobrazbe.

Pritličje, ki je glavni  bivalni del hiše, obsega prostorno predsobo, iz katere se lahko povzpnemo v zgornje nadstropje ali pa naprej na hodnik, iz katerega je na levi strani glavna spalnica, naravnost pa velika dnevna soba in kuhinja z jedilnico. Kuhinja  ima tudi ločen, shrambni del. V prtiličju sta tudi ločena kopalnica, s tuš kabino in ločeno stranišče ter notranji vhod v klet. Hiša je v celoti podkletena.V kletni etaži  so  kotlovnica, shramba, večnamenski prostor. 

Zgornje nadstropje hiše je namenjeno spalnicam. V tej etaži sta dve veliki sobi, primerni za otroške sobe ali sobe za goste. V tem nadstropju je tudi stranišče z umivalnikom. Mansarda  zgornjega nadstropja, levo in desno od sob, je sedaj namenjena podstrešju, naše priporočilo pa je da si ga uredite v bivalnega in pridobite prelep, dodatni mansardni prostor, ki bo dal zgornjemu nadstropju čar domačnosti in udobja.

Dostop do hiše je lahek in urejen. Gre za zelo mirno okolico, pa vendar v bližini vse potrebne infrastrukture (šola, trgovine, zdravstveni dom, UKC, center mesta, Pohorje). Hiša je na koncu ulice. Zemljišče oz. celotna okolica hiše je ograjena, dostop je z dveh strani. Pred hišo je lepa zelenica, na kateri je urejen zelenjavni vrt, terasa in pa garaža za en avtomobil. Pred garažo  je dovozna pot s parkirišči, ki  je naravno zaščitena (brajda) pred vremenskimi pojavi in daje okolici prav poseben, pomirjajoč in zelen občutek.

Hiša se je vseskozi urejala, leta 2008 so bila menjana okna, preurejena kopalnica in stranišča, posodobljene elektroinšalacije. Po tleh je položen parket (klasičen parket, ribja kost), v kuhinji vinil, v predsobah brušen kamen ter v kopanici in WCju keramika.

Hišo resnično priporočamo za družine, ki iščejo trajen dom v mirnem delu Maribora.

 

Se vidimo doma,

CONEXA

 

 

 

 

 

Oprema

radiatorsko ogrevanje
kurilno olje
osnovno pohištvo
ISDN
optika
kabelska televizija
kabelski internet
vrt
ograjeni vrt
pralni stroj

Ostalo

shramba v kleti
garaža
parkirno mesto
več parkirnih mest
zemljiška knjiga
shramba