Podravska, Maribor

Hiša samostojna

  • Površina 195 m²

  • Št. sob 3

  • Št. kopalnic 2

PH229012668656BJ

prodaja

Cena

298.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Maribor Zgornje Radvanje
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
Nadstropje: 1.
Stanje: originalno
Velikost: 195,00 m²
Parcela: 943,00 m²
Leto izgradnje: 1992
Šifra oglasa: PH229012668656BJ
Conexa d.o.o.

Boris Ješovnik

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

predstavljamo Vam poslovno-stanovanjsko hišo na izredno sončni in odlično dostopni lokaciji. Hišo najdemo v  Mariboru  v predelu Zgornje Radvanje v neposredni bližini nakupovalnega centra Qlandia. 

Enostanovanjska hiša, ki je dobro vzdrževana s strani lastnikov, je grajena v treh etažah z asfaltiranim dvoriščem in prekrasno veliko zelenico, na kateri so zasajena cvetoča drevesa.

V kletni etaži se nahaja garaža za dva avtomobila. V tej etaži sta tudi dve kurilnici tako na kurilno olje kot na drva. V kletnih prostorih sta se dve shrambi. Notranjo stopnišče nas pelje v zgornjo etažo, ki je namenjena bivalnemu delu.

V tem nadstopju, namenjenem predvsem dnevnemu bivanju, je tudi glavni vhod hiše in ga sestavljajo; predsoba, velika kopalnica, klimatiziran prostor z jedilnico, dnevno sobo in kuhinjo, z izhodom na teraso in veliko zelenico. Terasa je s tendo pokrita, zato boste v njej lahko uživali ob vsakem vremenu.  Glavni bivalni prostor je zelo svetel in prostoren.

Iz hodnika nas stopnice vodijo do zgornjega nadstropja, ki je namenjen spalnemu delu. Tukaj sta dve spalnici in kopalnica. Sobe so prostorne, med njimi po velikosti izstopa glavna spalnica, ki je klimatizirana. Vse sobe so svetle, na tleh dnevne sobe je položen kvaliteten parket. V zgornjih nadstropjih pa laminat.

Okna v hiši so dvoslojna, PVC. Streha je pokrita s kritino Bramac. Ogrevanje je radiatorsko.  Tla po stopnišču, hodniku, kleti in kopalnicah  so položena z marmorjem. V spalnicah in bivalnem prostoru je po tleh parket. 

Parcela je v celoti ograjena. Del hiše je namenjen trgovski poslovni dejavnosti, v kateri je urejena pisarna z ločenim vhodom. 

Zelenica pred hišo je dovolj velika in razvejana, da bi lahko na njej postavili bazen ali otroška igrala, zelenjavni vrt ali jo uporabljali za  igro z vašim hišnim ljubljenčkom. Stroški v hiši so nizki. 

Hiša je zelo primerna za par ali družino, ki si želi bivanja v prelepi hiši, ki je takoj vseljiva in leži na izredno dobri lokaciji, v bližini vse potrebne infrastrukture, trgovskih centrov, šole in vrtca ter v bližini avtocestnega križa.

Hiša se prodaja delno opremljena po dogovoru.

Priporočamo jo vsem, ki iščete hišo na top lokaciji.

Se vidimo v vašem novem domu,

CONEXA

Oprema

klima
radiatorsko ogrevanje
zemeljski plin
kurilno olje
ogrevanje na drva
telefon
kabelska televizija
kabelski internet
ograjeni vrt
pralni stroj

Ostalo

atrij
terasa
shramba v kleti
garaža
parkirno mesto
dve parkirni mesti
več parkirnih mest
zemljiška knjiga
shramba