Podravska, Maribor

Poslovni prostor večnamemben

  • Površina 51 m²

PP229012668655UG

prodaja

Cena

77.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Maribor Center
vrsta objekta: poslovni prostor
tip: večnamemben
Nadstropje: 1.
Stanje: originalno
Velikost: 51,40 m²
Leto izgradnje: 1992
Šifra oglasa: PP229012668655UG
Energetski razred: B2 (25-35 kWh/m²a)

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

za vas imamo poslovni prostor v strogem centru mesta, v trgovsko poslovnem centru City. Lokal se nahaja v 1. nadstropju, lepo vzdrževane, novejše stavbe, ki nudi tudi pokrita parkirišča, v sponjem delu trgovskega centra. 

Lokal je primeren za trgovino ali pisarniške prostore in je takoj vseljiv. Ima veliko, izložbeno okno, čez celotno sprednjo steno lokala. Poslovni prostor ima dva vhoda, službeni vhod je poleg tovornega dvgala. V poslovnem prostoru je voda, zato si je v njem možno narediti lastno stranišče ali kopalnico. Sicer so skupne sanitarije v nadstropju. Pred lokalom je možnost uporabe razstavnega prostora v širini 1,5 m in dolžni celotnega lokala. 

Stavba ima upravitelja, ki redno vzdržuje čistočo in red v stavbi. Prav tako je zgradba varovana.

Poslovni prostor je bil vseskozi lepo vzdrževan, s strani lastnika. Stene v prostoru so montažne, zato jih lahko prestavljate ali odstranite po želji.

Obratovalni stroški so povprečni.

 

Poslovni prostor priporočamo za nakup, saj  center mesta ponovno živi. Hkrati se trgovski center polni z novo ponudbo, zato je vedno bolj priljubljen pri poslovnežih.

Priporočamo za nakup, s katerim lahko realizirate vašo poslovno idejo v strogem centru mesta, v bližini vseh javnih ustnov in pomembnih institucij.

Se vidimo,

CONEXA

 

 

Oprema

zemeljski plin
kamere
varovanje
optika

Ostalo

dvigalo
več parkirnih mest
zemljiška knjiga
shramba