Podravska, Maribor okolica

Stanovanje 2,5-sobno

  • Površina 63 m²

  • Št. sob 2

  • Št. kopalnic 1

PS229012668654UG

prodaja

Cena

145.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Maribor okolica Hrastje
vrsta objekta: stanovanje
tip: dvoinpolsobno
Nadstropje: pritličje
Stanje: Delno prenovljen
Velikost: 62,63 m²
Parcela: 18,00 m²
Leto izgradnje: 2007
Šifra oglasa: PS229012668654UG
Energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

predstavljamo vam čudovito stanovanje z atrijem, na prekrasni lokaciji ob vznožju Pohorja. Stanovanje se nahaja v novejši stavbi, v elitnem in sončnem naselju Hrastje, tik ob gozdu.

Stanovanje je zelo zanimivo in zelo primerno za par ali manjšo družino, ki jim atrij in bližina narave, a hkrati tudi bližina mesta, predstavlja dodano vrednost. 

Zgradba v kateri se nahaja stanovanje, je novejša in modernega izgleda. Stanovanje je sestavljeno iz predsobe z vgradnimi omarami, iz katere dostopamo do kopalnice s straniščem in v glavni bivalni prostor. Bivalni prostor sestavljajo kuhinja, jedilnica in dnevna soba. V dnevni sobi je možna  tudi  vgradnja kamina. Prostor je v celoti klimatiziran. Iz bivalnega prostora je dostop do obeh spalnic. Ena izmed spalnic in del bivalnega prostora, imata panoramske in stropne steklene površine, s električnimi senčili.

Po tleh sta položena parket in laminat. V predsobi in kopalnici keramika.

Ogrevanje je etažno, plinsko, zato si sami regulirate porabo. Možna je izgradnja toplotne črpalke. Stanovanje je tudi  opremljemljeno z alarmnim sistemom.

Stanovanje je skoraj v celoti opremljeno.

Bivalni prostor in spalnica imata izhod  na čudoviti, krajni atrij, ki je iz ene strani obdan z gozdom, iz katerega se že zjutraj sliši ptičje žvrgolenje. Iz atrija je tudi zunanji izhod na skupno dvorišče in parkirišče.

Vsa potrebna infrastruktura je v bližini. Šolski avtobus stoji pri stanovanjskem bloku. Pred stavbo je več parkirišč. Stanovanju pripada tudi klet. 

 

Stanovanje je zelo primerno tudi za investicijo, saj se nahaja ob vznožju Pohorja, z dobro cestno povezavo in ima lasten vhod v stanovanje. 

Priporočamo nakup in se vidimo doma,

CONEXA

 

Oprema

klima
zemeljski plin
etažno gretje
alarm
kabelska televizija
kabelski internet
vrt
ograjeni vrt
pomivalni stroj

Ostalo

atrij
shramba v kleti
parkirno mesto
zemljiška knjiga
shramba