Podravska, Selnica ob Dravi

Počitniški objekt hiša

  • Površina 105 m²

  • Št. sob 3

  • Št. kopalnic 1

PH229012668646UG

prodaja

Cena

165.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Selnica ob Dravi Zgornji Boč
vrsta objekta: počitniški objekt
tip: hiša
Stanje: novogradnja
Velikost: 105,00 m²
Parcela: 32.000,00 m²
Leto izgradnje: 2007
Šifra oglasa: PH229012668646UG
Energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)

Opis nepremičnine

Predstavljamo vam edinstveno priložnost nakupa hiše v osrčju gozdov, daleč proč od mestnega vrveža, s prekrasnim razgledom na reko Dravo in okoliške hribe.

Za vas imamo v ponudbi hišo s pripadajočim zemljiščem, ki leži čisto na samem, do nje pa vodi nekaj kilometrov makadamske ceste. Hiša je narejena v videzu brunarice,saj je fasada iz lesa in kamna. Lastnik je hišo negoval in ji vdihnil dušo, saj je vsaka malenkost v hiši dodelana do potankosti.

V spodnjem delu hiše se nahajata delavnica in vinska klet. Stropovi in vrata v delavnici so nadstandardne višine, zato lahko vanj parkirate tudi večje delovne stroje. Vinska klet je izdalana iz kamna, obokana in daje pravo temperaturo za hlajenje vina.

V zgornjem, pritličnem delu hiše, imamo pokrito teraso, velik osrednji prostor, v katerem so združeni kuhinja, jedilnica in dnevna soba ter dve spalnici in kopalnica s straniščem. Celotna hiša je v lesu in kamnu tudi od znotraj. Ogreva jo velik štedilnik.  Ppripravljena je celotna inštalacija za centralno ogrevanje.

Hiša ima lastni vodni vir in lastno elektriko.

Detalji so izpiljeni in prefinjeno izdelani. Kovana vrata, lesene polkne ponudijo lastniku spokojnost in varnost. Štedilnik v notranjosti pričara domačnost, leseno pohištvo izdelano po meri pa nas očara in popelje v trenutke, ko si resnično odpočijemo od prenapornega vsakdana.

Okolica hiše je vsa v zelenju, saj jo obdajajo travniki s sadovnjakom in gozd. Pred hišo je lično in lepo urejeno dvorišče, na katerem imate nadstrešek za dva avtomobila, orodnjarnica in prostor za druženje ter dovozno pot.

Posestvo leži čisto na samem, zato bo nudila bodočemu lastniku mir in zasebnost v vsakem letnem času.

Nakup priporočamo vsem, ki si želijo bivati na samem, brez sosedov in mestnega vrveža ter kot investicijo tistim, ki vidijo priložnost in prihodnost v zelenem, butičnem turizmu, ki je trend zadnjih let, predvsem za tuje goste.

Oprema

radiatorsko ogrevanje
ogrevanje na drva
luksuzno pohištvo
vrt

Ostalo

terasa
shramba v kleti
pokrit parkirni prostor
parkirno mesto
zemljiška knjiga
shramba