Podravska, Maribor

Poslovni prostor večnamemben

  • Površina 59 m²

  • Št. sob 3

  • Št. kopalnic 1

PP229012668633BJ

prodaja

Cena

137.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Maribor Center
vrsta objekta: poslovni prostor
tip: večnamemben
Stanje: renoviran
Velikost: 58,80 m²
Leto izgradnje: 2007
Šifra oglasa: PP229012668633BJ

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

predstavljamo vam moderen poslovni prostor na izredno zaželjeni lokaciji v Mariboru. Lokal se nahaja na Koroških vratih.

Poslovni prostor je svetel in v celoti prenovljen. Ima samostojen zunanji vhod ter ponuja priložnost za opravljanje različnih dejavnosti kot so; pisarniška, zdravstvena, lepotna  ali mirna storitvena dejavnost. Prostor je primeren tudi za trgovino,  razna predstavništva, wellness center. Lahko imate v njem tudi masažni salon, kozmetični salon, frizerski salon  ali kakšno podobno dejavnost.

Poslovni prostori so prenovljeni in so  trenutno že opremljeni z vrhunskim stavbnim pohištvom za opravljanje frizerske in kozmetične dejavnosti.

Poslovni del v pritličju  z ločenima vhodoma (vhod v lokal za stranke in vhod za osebje z zadnje strani) – opremljen frizerski lokal, ki je opremljen v celoti, z vsemi pripadajočimi prostori in  kozmetičnim salonomom. Obe dejavnosti sta v najemu in obratovanju. Lokalu pripada in s stopnicami ločen medetazni prostor primeren za npr. manikuro/pedikuro in je trenutno prazen in prost za oddajanje v najem. 

Lokal ima toaletni prostor, priročno manjšo kuhinjo in  garderobni prostor.

Objekt ima vsa potrebna dovoljenja in tudi več urejenih parkirnih mest za stranke

Zaradi zanimive lokacije – bližina  trgovskih centrov in centra mesta ter dobre investicijske poslovne priloznosti (lokali ze v najemu in v obratovanju)  vam priporočamo nakup!

CONEXA

Oprema

zemeljski plin
alarm

Ostalo

parkirno mesto
zemljiška knjiga
shramba