Savinjska, Rogaška Slatina

Počitniški objekt hotel

  • Površina 957 m²

  • Št. sob 17

  • Št. kopalnic 16

PP229012668719IV

prodaja

Cena

790.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Savinjska Rogaška Slatina Podplat
vrsta objekta: počitniški objekt
tip: hotel
Nadstropje: pritličje
:
:
Stanje: renoviran
Velikost: 956,70 m²
Parcela: 803,00 m²
Leto izgradnje: 1962
Šifra oglasa: PP229012668719IV
Energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

Opis nepremičnine

Pozdravljeni,

predstavljemo vam ugodno priložnost za nakup poslovnega objekta. Objekt se nahaja v kraju Podplat, ki je križišče do izredno popularnih term Olimje, zdraviliškega centra Rogaška Slatina, bližina meje s Hrvaško in njihovih termalnih turističnih lokacij.

Objekt je bil popolnoma prenovljen v letu 2019 in ima v spodjem pritličnem delu skupne prostore s kuhinjo,jedilnico, sprejemnico, sanitarijami in veliko pokrito teraso. V zgornjih dveh etažah pa so dvoposteljne sobe z balkoni.

Bil je zasnovan kot hotel, vendar ga lahko glede na sedanje potrebe po prenočiščih delavcev iz tujine ali nekajdnevnih turistov bližnjih term, koristite kot poslovno stanovanjski objekt, ki bo nudil vso potrebno gostoljublje obiskovalcem. V spodnjem delu priporočamo umestitev restavracije oz. kuhinje za goste ali dnevni bar/restavracijo, saj je dovolj prostora tudi za zunanje goste.

Je moderno zasnovan in primerno umeščen v prostor, ki ga obdaja narava na eni strani, na drugi pa pomembna prometna povezava med Rogaško Slatino in Slovensko Bistrico, ki ima AC priključek med Ljubljano in Mariborom.

Tehnične lastnosti:

  • okna so dvoslojna PVC
  • fasada demit
  • streha pločevina
  • ogrevanje kurilno olje
  • tla v pritličju keramika
  • tla v zgornjih nadstopjih hotelski tepih

Razporeditev:

PRITLIČJE

V pritličju se nahaja prostor namenjen za restavracijo, dvorana, barski del, kuhinja, garderobe s tuši in lločene sanitarije, predprostor, hodnik ter kotlovnica. V tem delu so še pisarna in skladišče.

1.NADSTROPJE

Iz pritličja se po širokem stopnišču povzpnmemo v 1.nadstropje, kjer hodnik levo in desno povezuje sobe s kopalnicami. Dvoposteljnih sob je 10. Vse imajo svojo kopalnico in balkon.

MANSARDA

V čisto zgornjem delu stavbe je mansarda. Tukaj je 7 sob. Tudi te sobe so dvoposteljne, imajo balkone ter lastne kopalnice.

 

Poslovni objekt je bil popolnoma obnovljen v letu 2019. Še nikoli v tem času ni bil naseljen, zato je vse v novem stanju in takoj pripravljeno za obratovanje. Objekt ni opremljen razen kopalnic.

Nakup priporočamo tistemu, ki vidi poslovno priložnost v nastanitvenih kapacitetah, katerih potrebe se vsak dan izkazujejo na trgu in v dobri lokaciji.

Se vidimo,

CONEXA

 

Oprema

klima
radiatorsko ogrevanje
kurilno olje
alarm
telefon
kabelska televizija
kabelski internet
vrt

Ostalo

balkon
terasa
več parkirnih mest
zemljiška knjiga