Podravska, Slovenska Bistrica

Poslovni prostor večji kompleksi

  • Površina 1.200 m²

PP229012668631UG

prodaja

Cena

8.500.000,00 €

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Podravska Slovenska Bistrica Gaj
vrsta objekta: poslovni prostor
tip: večji kompleksi
Stanje: originalno
Velikost: 1.200,00 m²
Parcela: 220.000,00 m²
Leto izgradnje: 2000
Šifra oglasa: PP229012668631UG
Conexa d.o.o.

Urška Gričnik

Opis nepremičnine

Predstavljamo vam edinstveno priložnost za investicijo v športne objekte s pripadajočimi zemljišči na Štajerskem.


 Strelski center Gaj  pri Pragerskem, ki je le streljaj oddaljen od AC MB-LJ,vam nudi poleg strelišča, tudi mnogo drugih možnosti za uspešno poslovanje.

 Nudi piknik prostore za manjše ali večje skupine ljudi,ki so opremljeni z vsem potrebnim, kar potrebujete za brezskrbno uživanje z zaključeno družbo.

V objektu se nahaja tudi večnamenska dvorana, katere zasnova omogoča organizacijo najrazličnejših prireditev, s katerimi si razširite repertoar ponudbe objekta. 

Površina večnamenske dvorane je 1200 m² in lahko sprejme do 1100 ljudi. Dvorana je tehnično opremljena, ogrevana in osvetljena. Zaradi veliko zastekljenih površin, ima dvorana očarljivo dnevno svetlobo.
Razporeditev opreme in pripomočkov se v celoti prilagaja željam in potrebam naročnika. V dvorani so restavracija, športna trgovina, info desk, poslovni prostori, konferenčna dvorana in skladišča. Dvorana je opremljena z najsodobnejšo audio in video opremo, pomičnimi zavesami, osebnimi računalniki z uporabo interneta ter ozvočenjem. 

velikost dvorane........................1200 m2
št. sedišč (kino postavitev)........ 800 sedežev
št sedišč (banket postavitev)..... 500 sedežev
št. stojišč...................................1100 oseb

PARKIRIŠČE
Obiskovalcem nudi 200 parkirnih mest za osebna vozila ali 28  parkirnih mest za avtobuse.

Skupna površina strelskega centra 220.000 m2 oz. 22 hektarjev površin. Center obsega sedem (7) strelišč za devet (9) različnih disciplin s spremljajočimi objekti. Center je opremljen z najsodobnejšo opremo za izvajanje in nadzor treningov ter tekmovanj. Športni objekt je namenjen športni vadbi ter tudi zadovoljuje kriterijem za  velike mednarodne športne prireditve v športnem streljanju. Načrtovana kapaciteta je 3.000 tekmovalcev. Vsak mesec na razpoložljivih  streliščih v centru vadi 1.000 športnikov in rekreativnih športnikov iz Slovenije in drugih držav. Strelski center Gaj ima status civilnega strelišča in je primerno za organizacijo velikih družabnih prireditev, konferenc in izobraževalnih seminarjev. V strelskem centru Gaj se je v preteklih letih odvilo več tekmovanj, med drugim  je bilo v strelskem centru finale Svetovnega pokala v športnem streljanju – puška šibrenica, Evropsko prvenstvo v streljanju – puška šibrenica in Svetovni pokal v streljanju – puška šibrenica.

 

V prihodnjih letih se lahko načrtuje izgradnja hotelov ter igrišča za golf, saj je dovolj površin za takšen namen.

Nakup objekta takšnega tipa, je izjemna priložnost za poslovni razvoj v že utečeni športni dejavnosti, ki pa hkrati obeta možnosti za  širitev posla in širjenje dejavnosti ter privabljanje novih uporabnikov.

 

CONEXA

 

 

Oprema

klima
alarm
kamere
telefon

Ostalo

balkon
parkirno mesto
več parkirnih mest
zemljiška knjiga
shramba